7.27.2021

Нікотинова наркоманія від Philip Morris

Якщо вони виробляють та продають наркотичну отруту - нікотин, то взагалі неважливо як цей наркотик потрапить в організм жертви ... головне, щоб жертва нікотинової наркоманії не зіскочила з нього і продовжувала його вживати. Це прекрасно розуміють в компанії Philip Morris. Виробники цигарок дуже хитрі та підступні потвори. Виробництво систем нагрівання тютюну (по типу IQOS) це також нікотинова наркоманія, а продаж цих виробів приносить більше прибутку, ніж звичайне виробництво цигарок. Тобто проблема нікотинової наркоманії не буде вирішена раз і назавжди, а вона лише тільки зростає.
Тютюнові компані продовжують стверджувати, що нікотин - не є наркотичною отрутою і саме на цьому тримається вся тютюнова індустрія.

Нікотин = C10H14N2 - алкалоїд тютюну з характерним запахом, отруйна речовина, сильнодіючий наркотик, який при потраплянні в організм людини викликає патологічні зміни і сильну залежність, що призводить до хвороб всіх внутрішніх органів і передчасної смерті.

Нікотин - високотоксичний, гангліонарна отрута (так званих гангліонарних алкалоїдів, тобто діючих на ганглії вегетативних нервів… більшість алкалоїдів піридинової структури виявляють переважну дію на вегетативну нервову систему), вражає центральну нервову систему; надзвичайно токсичний.

Діє як нейротоксин, викликаючи параліч нервової системи (зупинка дихання, припинення серцевої діяльності, смерть). Середня летальна доза для людини - 0,5-1 мг / кг, для щурів - 140 мг / кг через шкіру і 50 мг / кг орально, для мишей - 0,8 мг / кг внутрішньовенно і 5,9 мг / кг при внутрибрюшинному веденні.

В офіційному списку отрут-наркотиків, канцерогенів нікотин не значиться, проте смертельна доза нікотину для людини становить 1 мг на 1 кг маси тіла, вживання нікотину викликає стійку наркотичну залежність. 

Справжнє правдиве визначення нікотину та тютюну в українському законодавстві відсутнє... саме тому виробництвом тютюнових виробів займається харчова промисловість!


Если они производят и продают наркотическую яд - никотин, то вообще неважно как этот наркотик попадет в организм жертвы ... главное, чтобы жертва никотиновой наркомании НЕ соскочила с него и продолжала его употреблять. Это прекрасно понимают в компании Philip Morris. Производители сигарет очень хитрые и коварные чудовища. Производство систем нагрева табака (по типу IQOS) это также никотиновая наркомания как и обычные сигареты, а продажа этих изделий приносит больше прибыли, чем производство сигарет. То есть проблема никотиновой наркомании не будет решена раз и навсегда, а она только растет.
Табачные компании продолжают утверждать, что никотин - не наркотический яд и именно на этом держится вся табачная индустрия.

Производитель сигарет Philip Morris поддержал полный их запрет в Британии через 10 лет
Руководство табачного гиганта Philip Morris International высказалось за полный запрет продажи сигарет в Великобритании. Шефы корпорации сравнили табак с уходящими в прошлое бензиновыми автомобилями.
Об этом председатель правления компании Андре Каланцопулос и главный исполнительный директор Яцек Олзак 25 июля заявили в интервью The Mail.
 
Табачный гигант продавал в Великобритании свою марку Marlboro более 100 лет. Теперь же он намерен прекратить продажи этих сигарет в течение десяти лет. По словам топ-менеджеров, этот шаг является частью глобальной цели компании - полного запрета курения и употребления традиционных сигарет.
В компании сравнили курение табака с автомобилями, работающими на бензине, которые в Туманном Альбионе намерены запретить продавать с 2030 года - это есть софистическое словоблудие!!!
 
В руководстве табачной корпорации уверены, что "с сигаретами следует обращаться как с бензиновыми автомобилями".
"Мы можем увидеть мир без сигарет. И на самом деле чем раньше это произойдет, тем лучше для всех. При правильном регулировании и информировании это (запрет сигарет - Ред.) может появиться уже через 10 лет в некоторых странах. И проблема будет решена раз и навсегда", - заявил Олзак и это есть софистическое словоблудие!!!
 
В будущем компания планирует сосредоточиться на производстве систем нагревания табака (по типу IQOS), средств для борьбы с курением и т.п. Сейчас только 25% доходов Philip Morris приходится на продукцию, не связанную с табачным дымом, но к 2025 году компания планирует довести эту долю до 50%.
На фоне этого группы по борьбе с курением в Великобритании критикуют антитабачные шаги компании, обвиняя ее в том, что она пытается позиционировать себя как противника курения, продолжая продавать сигареты.
******
Никотин = C10H14N2 - алкалоид табака с характерным запахом, ядовитое вещество, сильнодействующий наркотик, который при поступлении в организм человека вызывает патологические изменения и сильную зависимость, что приводит к болезням всех внутренних органов и преждевременной смерти.

Никотин - высокотоксичен, является ганглионарным ядом(так называемых ганглионарных алкалоидов, т.е.действующих на ганглии вегетативных нервов-большинство алкалоидов пиридиновой структуры проявляют преимущественное действие на вегетативную нервную систему), поражает ЦНС; чрезвычайно токсичен для хладнокровных животных и насекомых.

Действует как нейротоксин, вызывая паралич нервной системы (остановка дыхания, прекращение сердечной деятельности, смерть). Средняя летальная доза для человека — 0,5-1 мг/кг, для крыс — 140 мг/кг через кожу и 50 мг/кг орально, для мышей — 0,8 мг/кг внутривенно и 5,9 мг/кг при внутрибрюшинном введении.

В официальном списке ядов, наркотиков. канцерогенов никотин не значится, в списке наркотиков никотина тоже нет, однако смертельная доза никотина для человека составляет 1 мг на 1 кг массы тела, употребление никотина вызывает стойкую наркотическую зависимость. 


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.

7.21.2021

Пропонується продавати алкоголь і тютюнові вироби тільки в спеціалізованих торгових точках





В Україні пропонують заборонити продавати в супермаркетах, продуктових, дитячих і спортивних магазинах алкоголь і будь-які види тютюнових виробів. Відповідний законопроект №5805 підготував нардеп від "Слуги народу". Про це свідчить інформація на сайті парламенту. Автор проекту закону - нардеп Георгій Мазурашу. Він пропонує продавати алкоголь і тютюнові вироби тільки в спеціалізованих торгових точках, де інших товарів в асортименті не буде. 


"Один з найавторитетніших медичних журналів The Lancet опублікував результати масштабного дослідження впливу алкоголю на здоров'я людини. Висновок досліджень - безпечної дози алкоголю не існує. Незалежно від кількості, вживання алкоголю негативно впливає на організм", - сказано в пояснювальній записці до проекту закону. 


У зв'язку з цим нардеп пропонує: заборонити продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних виробів, вин столових, тютюнових виробів, електронних сигарет, рідин, використовуваних в електронних сигаретах, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння в приміщеннях торговельних організацій, які торгують продуктами харчування, товарами дитячого асортименту або спортивними товарами... продаж цих виробів дозволити виключно в спеціалізованих стаціонарних торгових точках (магазинах), де інші товари, крім перерахованих, не продаються.... за порушення заборони штрафувати магазини на 23 790 грн.



В Украине предлагают запретить продавать в супермаркетах, продуктовых, детских и спортивных магазинах алкоголь и любые виды табачных изделий. Соответствующий законопроект №5805 подготовил нардеп от "Слуги народа". Об этом свидетельствует информация на сайте парламента. Автор проекта закона - нардеп Георгий Мазурашу. Он предлагает продавать алкоголь и табачные изделия только в специализированных торговых точках, где других товаров в ассортименте не будет. 

"Один из самых авторитетных медицинских журналов The Lancet опубликовал результаты масштабного исследования влияния алкоголя на здоровье человека. Вывод исследований - безопасной дозы алкоголя не существует. Независимо от количества, употребление алкоголя негативно влияет на организм", - сказано в пояснительной записке к проекту закона. 


В связи с этим нардеп предлагает: запретить продажу пива (кроме безалкогольного), алкогольных, слабоалкогольных изделий, вин столовых, табачных изделий, электронных сигарет, жидкостей, используемых в электронных сигаретах, устройств для потребления табачных изделий без их сгорания в помещениях торговых организаций, которые торгуют продуктами питания, товарами детского ассортимента или спортивными товарами.... продажу этих изделий разрешить исключительно в специализированных стационарных торговых точках (магазинах), где другие товары, кроме перечисленных, не продаются... за нарушение запрета штрафовать магазины на  23 790 грн.

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.

7.16.2021

Не доїдають, але на отруту гроші є завжди... | Про голод в Україні

Не доїдають, але на отруту гроші є завжди... | Про голод в Україні


Гостру нестачу їжі, за даними ЮНІСЕФ, в Україні відчувають 1,1 млн осіб - це на 200 тисяч більше, ніж за минулої оцінці фонду. Ці люди щонайменше змушені пропускати прийоми їжі через брак грошей. Ще 8,7 млн осіб віднесли до категорії тих, хто не пропускають прийоми їжі, але змушені скорочувати споживання їжі, це на 200 тисяч менше, ніж у 2014-2016 роках.


Однак в цілому в Україні найгірший абсолютний показник серед всіх країн Європи за загальною кількістю людей, які відчувають нестачу їжі в Україні ... Слідом йде Росія (9,2 млн чоловік). Даних по Білорусії ЮНІСЕФ не надає.

Втім, в процентному співвідношенні до загального населення найгірша ситуація серед європейських держав ситуація в Албанії. Там недоїдають 46,5% населення. Слідом розташувалася Молдова - 31,7% жителів (1,3 млн чоловік). В Україні ця проблема зачіпає 22,4% осіб, в Росії - близько 6,5%.

https://youtu.be/y3ehGpdZjMc


В Украине недоедают почти 10 млн человек

Острую нехватку пищи, по данным ЮНИСЕФ, в Украине испытывают 1,1 млн человек - это на 200 тысяч больше, чем при прошлой оценке фонда. Эти люди по меньшей мере вынуждены пропускать приемы пищи из-за нехватки денег. Еще 8,7 млн человек отнесли к категории тех, кто не пропускают приемы пищи, но вынуждены сокращать потребление еды, это на 200 тысяч меньше, чем в 2014-2016 годах.

Однако в целом в Украине худший абсолютный показатель среди всех стран Европы по общему числу людей, испытывающих нехватку еды в Украине... Следом идет Россия (9,2 млн человек). Данных по Беларуси ЮНИСЕФ не предоставляет.

Впрочем, в процентном соотношении к общему населению хуже всего среди европейских государств ситуация в Албании. Там недоедают 46,5% населения. Следом расположилась Молдова - 31,7% жителей (1,3 млн человек). В Украине эта проблема затрагивает 22,4% человек, в России - около 6,5%. 

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.

7.12.2021

Продовжують поділяти на алкоголь і наркотики Соціологічне опитування


В Україні продовжують поділяти отруту на алкоголь і наркотики, і це робиться навмисно, щоб заплутати розум людей. Послуги позбавлення від алкоголізму надають лікарі наркологи, а не дієтологи, але цей факт залишається майже непоміченний. Отже, алкоголь - це наркотична отрута, тому поділяти отруту на алкоголь і наркотики - це софістична маніпуляція, яка вигадана виробниками алкоголю.

**********

"Серед головных причин домашнього насильства 79% українців назвали вживання алкоголю, 68% - вживання наркотичних засобів, 44% - фінансові проблеми, 42% - мовчання постраждалих від насильства в побуті, 38% - психологічну залежність від кривдника, 31% - фінансову залежність від кривдника , 30% - можливість уникнути покарання, 28% - стрес на роботі, 24% - звичність до подібного явища, 3% - інші причини. 4% респондентів не визначилися з відповіддю.


Соціологічне опитування проводилося на всій території України (за винятком тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей, а також Кримського півострова). Методом опитування "face-to-face" по структурованої інтерактивної анкеті було опитано 2400 респондентів у віці від 18 років і старше. Статистична похибка не перевищує 2,05%." - про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Українським інститутом майбутнього (UIF) спільно з Нью Імідж Груп в період з 18 по 28 червня.


нагадуємо:

Правові та організаційні засади державної політики у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, порядок державного контролю, повноваження органів виконавчої влади, права та обов’язки фізичних та юридичних осіб у сфері обігу підконтрольних речовин визначені Законом України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори». Цей закон ґрунтується на положеннях міжнародних договорів, згоду на обов’язковість яких надала Верховна Рада України, а саме:
-   Єдина Конвенція ООН про наркотичні засоби 1961 року,
-   Конвенція ООН про психотропні речовини 1971 року та
- Конвенція ООН про боротьбу проти незаконного обігу наркотичних засобів і психотропних речовин 1988 року.

Згадані Конвенції не визначають алкоголь і нікотин як отруйні наркотичні засоби, психотропні речовини або прекурсори.

Виглядає як "релігійна догма" алкогольно-тютюнового геноциду - "так повинно бути, бо хтось там так вирішів за нас, тому - виконуй, крапка". Дуже зручна "відмазка" на всі можливі логічні запитання, саме тому відповідно до цього, алкоголь і нікотин не включено до Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 06.05.2000 № 770 «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів»...

але питання, на момент прийняття Конвенції ООН про психотропні речовини 1971 року за нормами 1972 року часів СРСР у державних стандартах УРСР на підставі ГОСТ 18300-72 існувало визначення алкоголю(етиловому спирту), як сильнодіючого наркотика що призводить до збудження, а від певної дози до загибелі людини...

Алкоголь та тютюну в Україні віднесені до харчових продуктів, згідно Закону України  № 481/95-ВР « Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів»  - цигарки та алкоголь - це харчі, тобто їжа! Абсурд! 
«Демократия — это признак предельного упадка справедливого государства» (Платон)



******************

В Украине продолжают разделять яд на алкоголь и наркотики, и это делается специально, чтобы запутать умы людей. Услуги избавления от алкоголизма оказывают врачи наркологи, а не диетологи, но этот факт остается почти незамеченным. Итак, алкоголь - это наркотический яд, поэтому разделять яд на алкоголь и наркотики - это софистическая манипуляция (уловка), она специально придуманна производителями алкоголя.


Среди основных причин домашнего насилия 79% украинцев назвали употребление алкоголя, 68% - употребление наркотических средств, 44% - финансовые проблемы, 42% - молчание пострадавших от насилия в быту, 38% - психологическую зависимость от обидчика, 31% - финансовую зависимость от обидчика, 30% - возможность избежать наказания, 28% - стресс на работе, 24% - привычность к подобному явлению, 3% - другие причины. 4% респондентов затруднились с ответом.


Социологический опрос проводился на всей территории Украины (за исключением временно оккупированных районов Донецкой и Луганской областей, а также Крымского полуострова). Методом опроса "face-to-face" по структурированной интерактивной анкете было опрошено 2400 респондентов в возрасте от 18 лет и старше. Статистическая погрешность не превышает 2,05%.

Об этом свидетельствуют данные социологического опроса, проведенного Украинским институтом будущего (UIF) совместно с Нью Имидж Групп в период с 18 по 28 июня.


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.

7.06.2021

Пропаганда алкоголизма в фильмах СССР Офицер должен бухать «в меру»

Трезвому человеку абсолютно понятно, что у ядов наркотиков меры не существует. «Безопасная мера алкоголя» - это наглая софистика - хитрейшее изобретение производителей алкоголя! Утверждение «Безопасная мера алкоголя» очень легко опровергается при помощи  Законов формальной Логики!


https://www.youtube.com/watch?v=q980xJTfZQg

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.

7.03.2021

Вбивай себе по-королівськи Bud Евро 2020


Вбивай себе алкогольною наркотичною отрутою по-королівськи - самє це пропонує САН ІнБев Україна — український підрозділ найбільшого світового пивоварного концерну Anheuser-Busch InBev та її бренд Bud на Євро 2020!

Алкогольні бариги нав'язливо продовжують вселяти населенню України думку про те, що нібито алкоголь - це спорт ... здоров'я ... радість і веселощі. Хіба алкоголь може приносити користь людям? Якби це було так, що кожного футболіста перед матчем заправляли б пивом, але ж такого немає.


Алкогольним спонсором Євро 2020 на Україні виступає пиво «Львівське» та букмекерство «Парі матч» ... Тут вони знайшли один одного - алкоголізм і ігроманія - два види залежностей, до яких рекламні спонсори підштовхують населення України!

Тіньовий обіг ринку букмекерських ставок в Україні перевищує 1 мільярд доларів США на рік - біля 30 млрд.грн. Нажаль в державі не ведеться роз'яснювальна робота, що букмекерство - це контори злодіїв, які грабують наше населення.

Живи тверезо і насолоджуйся футболом без алкоголю та "Пари матч"!  

Основа алкогольної і тютюнової наркоманії - помилка мислення мозку, штучно вбудована в голову .... немає помилки мислення - немає наркоманії!

*******

Убивай себя алкогольным наркотическим ядом по-королевски - саме это предлагает САН ИнБев Украина - украинское подразделение крупнейшего мирового пивоваренного концерна Anheuser-Busch InBev и ее бренд Bud на Евро 2020!

Алкогольные барыги навязчиво продолжают внушать населению Украины мысль о том, что якобы алкоголь – это спорт… здоровье… радость и веселье.

Разве алкоголь может приносить пользу людям? Если бы это было так, то каждого футболиста перед матчем заправляли бы пивом, но ведь такого нет.  

Алкогольным спонсором Евро 2020 в Украины выступает пиво «Львовское» и букмекерство «Пари матч»… Здесь они нашли друг друга – алкоголизм и игромания – два вида зависимостей, к которым рекламные спонсоры подталкивают оболваненное население Украины!

Живи трезво и наслаждайся футболом без алкоголя!

Основа алкогольной и табачной наркомании - ошибка мышления мозга, искусственно встроенная в голову.... нет ошибки мышления - нет наркомании!

\
Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.