8.06.2021

День наркотичної отрути Пиво «Міжнародний день пива»

6 серпня відзначають «Міжнародний день пива». Ця дата плаваюча, вона припадає на першу п'ятницю серпня. Зазвичай в цей день влаштовують «наркотичні пивні фестивалі» і ярмарки. Влада деяких країн підтримує ці заходи і навіть сама в них беруть участь.

Що відомо про «пивному святі».
Засновником Дня пива вважається американець Джесс Авшаломов, який сподівався залучити більше відвідувачів в свій бар. Вперше «свято пива» відзначили 5 серпня 2007 року в каліфорнійському містечку Санта-Круз. Через кілька років він знайшов популярність у алкогольних країнах світу. Його почали відзначати на п'яти континентах і закріпили за першої п'ятницею серпня.
Пиво вважається найдавнішою наркотичною алкогольною отрутою, яку готували ще в Стародавньому Єгипті. Знайомий сьогодні «смак» і колір пиво отримало з 13 століття, коли його стали варити на основі солоду і хмелю.
Першою країною, яка почала влаштовувати в честь пива фестивалі, стала Ісландія. Традицію перейняли інші країни.
Третина всіх сортів, які виробляються в світі сьогодні, припадають на Німеччину. Там з розмахом відзначають «свято пива» - Октоберфест. Щорічно він збирає тисячі гостей в Мюнхені.

Як виробники алкоголю дурять мешканців алкогольних країн:
Брехня №1: брехня про вітаміни, звучить це так:
«У пиві містяться вітаміни В1 і В2, селен, вітамін РР (нікотинова кислота)»
Правда: Перший Закон Логіки - «Закон Тотожності» свідчить про те, що алкогольна отрута завжди дорівнює лише тільки алкогольній отруті і більше нічому іншому. Тобто алкогольна алкогольна суміш з вмістом спирту ніяких вітамінів містити не може. Тобто балаканина виробників пива про корисність вітамінів в пиві - це нахабна софістика.
Яких тільки інгредієнтів не додавай в алкогольну отруту - алкогольна суміш завжди буде залишатися наркотичної отрутою.

Брехня №2: брехня про «безпечну алкогольної дозі»:
звучить це так:
«Безпечна добова доза для чоловіка не більше 0,5 літра пива в день і 0,33 - для жінок. В іншому випадку є ймовірність виникнення пивного алкоголізму»
Правда: Безпечної дози наркотичної отрути не може існувати в принципі, тому як «мало отрути не є отрута» - це софістика, порушення Законів Логіки.

Є й інші чинники, які шкодять здоров'ю: підвищений тиск, проблеми з концентрацією і пам'яттю, підвищена тривожність, насичення крові вуглекислим газом, що провокує варикозне розширення вен, руйнування клітин головного мозку, гормональні збої і перевантаження серця надлишком кобальту, який міститься в пінці пива, а також ризик розвитку гепатиту та цироз печінки.
За даними компанії GFK Ukraine в Україні 75,5% чоловіків і 46,5% жінок поглинаючих наркотичну отруту - пиво. Третина респондентів вказували, що за раз вони беруть в середньому 1-2 л пива



6 августа отмечают «Международный день пива». Эта дата плавающая, она приходится на первую пятницу августа. Обычно в этот день устаивают «наркотические пивные фестивали» и ярмарки. Власти некоторых стран поддерживают эти мероприятия и даже сами в них принимают участие.

Что известно о «пивном празднике».
Основателем Дня пива считается американец Джесс Авшаломов, который надеялся привлечь больше посетителей в свой бар. Впервые «праздник пива» отметили 5 августа 2007 года в калифорнийском городке Санта-Круз. Спустя несколько лет он обрел популярность в алкогольных странах Планеты. Его начали отмечать на пяти континентах и закрепили за первой пятницей августа.
Пиво считается одним древнейшей наркотической алкогольной отравой, которую готовили еще в Древнем Египте. Знакомый сегодня «вкус» и цвет пиво обрело с 13 века, когда его стали варить на основе солода и хмеля.
Первой страной, которая начала устраивать в честь пива фестивали, стала Исландия. Традицию переняли другие страны.
Треть всех сортов, которые производятся в мире сегодня, приходятся на Германию. Там с размахом отмечают «праздник пива» - Октоберфест. Ежегодно он собирает тысячи гостей в Мюнхене.

Как же производители алкоголя обманывают жителей алкогольных стран:
Ложь №1: ложь о витаминах, звучит это так:
«В пиве содержатся витамины В1 и В2, селен, витамин РР (никотиновая кислота)»
Правда: Первый Закон Логики – «Закон Тождества» гласит о том, что алкогольная отрава всегда равна лишь только алкогольной отраве и больше ничему. Т.е алкогольная алкогольная смесь с содержанием спирта никаких витаминов содержать не может. Т.е болтовня производителей пива о полезности витаминов в пиве – это наглейшая софистика.
Каких только ингредиентов не добавляй в алкогольную отраву – алкогольная смесь всегда будет оставаться наркотической отравой.

Ложь №2: ложь о «безопасной алкогольной дозе»:
звучит это так:
«Безопасная суточная доза для мужчины не более 0,5 литра пива в день и 0,33 - для женщин. В противном случае есть вероятность возникновения пивного алкоголизма»
Правда: Употребление любой дозы алкоголя и есть алкоголизм. Безопасной дозы наркотической алкогольной отравы не может существовать в принципе, потому как «мало яда не есть яд» - это софистика, нарушение Законов Логики.

Есть и другие факторы, вредящие здоровью: повы, разрушение клеток головного мозга, гормональные сбои и перегрузка сердца избытком кобальта, который содержится в пенке пива, а также риск развития гепатита и цирроз печени.
По данным компании GFK Ukraine в Украине 75,5% мужчин и 46,5% женщин поглощающих наркотическую отраву - пиво. Треть респондентов указывали, что за раз они принимают в среднем 1-2 л пива.

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.