10.01.2019

Конкурс відповідей про причину алкогольної наркоманії

на двох мовах/на двух языках


Андрій Шепеленко наслухався дурних теорій з психоаналізу, якими завалений весь інтернет, тому намагається нам тут підснути цю дурницю. 
Питання Андрію: якщо мене не долюбили в дитинстві, то чому я не стрибаю з даху багатоповерхівки вниз? Крім алкоголю і тютюну є безліч способів наносити собі каліцтва, але стрибнути вниз - дуже дієвий спосіб!
Ну а які версії є ще у вас?

На наших тематичних семінарах ми детально крок за кроком розбираємо причину самоотруєння наркотичними отрутами. Як наслідок - людина припиняє себе тріїти алкоголем і тютюном і робить це зразу та назавжди.

Ми відкрили конкурс кращих відповідей на найважливіше питання про причини алкогольної наркоманії. Свої версії ви можете надсилати на адресу: tverezoche@gmail.com або писати нам в коментарях на сторінці facebook за посиланням
https://www.facebook.com/tverezoche/posts/490694548178412

russian:

Андрей Шепеленко наслушался глупых теорий из психоанализа, которыми завален весь интернет, а потому пытается нам здесь задвинуть эту дурь. 
Вопрос Андрею: если меня не долюбили в детстве, то почему я не прыгаю с крыши многоэтажки вниз? Помимо алкоголя и табак есть множество способов наносить себе увечия, но прыгнуть вниз - очень действенный способ!

Ну а какие версии есть ещё у вас?
На наших тематических семинарах мы детально шаг за шагом разбираем причину самоотравления наркотическими ядами. Как следствие - человек сразу прекращает себя травить алкоголем и табаком - делает это сразу и навсегда.

Мы открыли конкурс лучших ответов на самый важный вопрос о причине алкогольной наркомании. Свои версии вы можете отправлять по адресу: tverezoche@gmail.com или писать нам в комментариях на странице facebook по ссылке:
https://www.facebook.com/tverezoche/posts/490694548178412
_______________

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.