11.26.2021

«Ця свята та лагідна година» отруєння алкоголем Василь Радченко

https://www.youtube.com/watch?v=XjFxDRhUERU



«Тост по-українські» - слова та музика Василя Радченко 
приспів: 
«... перший тост підійму за здоров'я 
хай завжди буде настрій веселий 
другий тост підійму за друга 
і за щастя у вашій оселі 
третій тост підійму за кохання 
щоб надхнення завжди дарувало 
а четвертий щоб не в останнє 
разом чарку ми підіймали...»

«Ця свята та лагідна година» отруєння алкоголем – теза алкогольної пісні Василя Радченко. 
Ось що пише Вася:
"Ніщо не характеризує націю, аніж здатність поважати і пригощати гостей. Секрет української гостинності - у простоті і щирості українців. Буду вдячний за ваші відгуки на ФБ або у Ютубі! (Василь Радченко)

Натхне́ння, на́дих (англ. inspiration) — особливий стан людини, типова для творчості риса, її складовий елемент, який характеризується, з одного боку, високою продуктивністю, з другого боку — величезним підйомом і напругою сил людини.
Це стан найвищого піднесення, коли пізнавальна й емоційна сфери поєднані і спрямовані на розв'язування творчої задачі. Людину в стані творчого натхнення нібито несе «потік», вона не все усвідомлює у своїх діях, не завжди може сказати, скільки минуло часу (година, день, доба). Нерідко з перебуванням у стані творчого натхнення пов'язане й виникнення інсайтів, осяяння.

Людина, яка перебуває у стані творчого натхнення, має сильний вплив на інших людей, часто може переконати їх, схилити до своєї думки, ідеї, повести за собою. Особистісну властивість, що надає можливість такого ситуативного впливу на інших, пов'язаного з власним натхненням, називають харизмою.

Чи повязане надхнення, любов, здоров'я, щастя з алкогольною отрутою? Звісно ні... це типова алкогольна дурня!

Это кабацкий алко-шансон алкогольной территории... 
Алкоголь - не украинская традиция, а главная беда Украины. 
Вася Кравченко, нарколог тебе не поможет, потому как нарколог - это тот же алкогольный наркоман. Какое счастье, здоровье, любовь, натхнення может нести алкоголь? У Васи проблема с головой. 


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.