12.19.2018

Алкоголь дітям на площі Свободи в Харкові


Алкоголь дітям на площі Свободи в Харкові

У Харкові на площі Свободи передноворічне отруєння алкоголем вже почалось, є навідь дитячий глінтвейн і спотикач,  - передає kharkov.comments.ua

"...Є й міцна алкогольна отрута, яка подається як «напої»(тобто як їжа) такі як: варенуха, грог, калганівка і спотикач. Як рекламують продавці: «Б'є не в голову, а в ноги». Пропонується отрута під назвами: класичний, вишневий, малиновий, сливовий, абрикосовий, полуничний, кавовий, на спеціях - по 30 гривень за 100 мл. Його можна взяти з собою, півлітра коштує 150 гривень..."

Алкогольна отрута завжди маскується під різні назви того, що не є отрутою - вишні, полуниці, абрикоси, сливи, малину, суниці, смородину, гарбуз, мед... отже отрута завжди маскується під харчові продукти, які корисні людям.
Мозок більшості людей не бачить як їх обдурюють

Якщо у людини залишилось хоча б трохи розумових здібностей, то вона відразу визначить суміш алкогольної отрути та солодкої води як отруту, а не як їжу!
Найгіршим є те, що алкогольні баригі залучають у це дітей, яких обдурені батькі приводять з собою на площу Свободи.
В Україні не існує законодавства, яке б захищало населення і особливо дітей від свавілля алкогольних бариг.


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів, та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.