6.02.2019

У Чугуєві Харківської області почули поради Уляни Супрун


У Чугуєві Харківської області почули поради Уляни Супрун - почали вживати алкогольну отруту відповідально та стріляти влучно!

У Чугуєві Харківської області 61-річний чоловік застрелив свого сина, а потім наклав на себе руки. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Інцидент стався 2 червня о 15:07.

У поліцію звернулася місцева жителька, яка почула постріли в одному з приватних будинків в місті Чугуїв. "Виїздом на місце події та в ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що 61-річний чоловік вистрілив з гладкоствольної рушниці в голову своєму 36-річному синові. Після скоєння злочину чоловік пішов в кімнату та застрелився з обріза", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, зловмисник в день трагедії вживав алкоголь.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) з поміткою "самогубство" КК України. Поліцейські з'ясовують всі обставини трагедії.
_______________
russian:

В Чугуеве Харьковской области услышали советы Уляны Супрун, начали пить ответственно и стрелять метко!

В Чугуеве Харьковской области 61-летний мужчина застрелил своего сына, а затем совершил самоубийство. Об этом сообщает пресс-служба полиции Харьковской области.
Инцидент произошел 2 июня в 15:07.

В полицию обратилась местная жительница, которая услышала выстрелы в одном из частных домов в городе Чугуев. "Выездом на место происшествия и в ходе проведения первоочередных следственных действий полицейские установили, что 61-летний мужчина выстрелил из гладкоствольного ружья в голову своему 36-летнему сыну. После совершения преступления мужчина пошел в комнату и застрелился из обреза", - говорится в сообщении.

По предварительной информации, злоумышленник в день трагедии употреблял алкоголь.
Следователи внесли сведения в Единый реестр досудебных расследований по ч. 1 ст. 115 (умышленное убийство) и ч.1 ст. 115 (умышленное убийство) с пометкой "самоубийство" УК Украины. Полицейские выясняют все обстоятельства трагедии.

_________

Підписуйтесь на новини сайту "Тверезий Чернігів", та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.