7.16.2018

Хибне «визначення» отрути по Курпатову


Технологія обдурювання людей у РФ і в Україні - абсолютно однакова!
Хибне «Визначення» отрути по Курпатову:
«Все є отрутою і все не є отрутою залежно від дози» !


У чому помилка такого твердження?

Так вкидається в мозок софізм: «Мало отрути - не є отрута».
Людина повинна була б запитати: адже від кількості речовини хімічні властивості не змінюються: в малій дозі речовина та ж сама, що і у великій, але зазвичай людина не ставить такого питання і в цьому біда.

Правильно було б сказати: мала доза отрути завдає меншої шкоди, ніж велика доза, але сам збиток здоров'ю наноситься однаковий в обох випадках. Так от, споживаючи малі дози отрути, але набираючи ними велику дозу частинами, в результаті людина отримує той же збиток, що і від споживання однієї великої разової дози.

Тобто зразу впроваджується другий софізм: "Мало шкоди від отруєння малими дозами - не є шкода для людина" тобто: "Мало шкоди - не є шкода".

Розумна людина зразу відслідковує як його дурять, але не кожний є розумним, хоча розум присутній у кожного.

Тобто балаканина про "безневинність" та "безпечність" малих доз - справжня інтелектуальна демагогія, що маскується під хибне софістичне міркування типу: "Все є і при цьому не є, в залежності ..."

Мало того, теорія "безпечних доз" офіційно нав'язується владою підліткам вчителями в українських школах на рівні міністерства освіті: (щоб збільшити текст на фото - натиснути)




де стверджується, що людина може травити себя алкоголем регулярно та помірно.

Живи тверезо - без отрути!
__________
Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.