9.14.2018

Настойка глоду - рай для алкоголіків

Настойка глоду - рай для алкоголіків

Це можна сказати пряма "турбота" держави про "здоров'я нації", отримуєш відразу два в одному: і отруївся, і «підлікуватися» одночасно.

https://www.youtube.com/watch?v=Fe89014wGUc

50 мл.   ціна:  від 4.71 – 7.00 грн.
100 мл. ціна:  від 7.80  – 10.08 грн.

Умови відпуску
Без рецепта.
Загальна характеристика - fructus Crataegi;
Основні фізико-хімічні властивості
прозора пекуча отруйна рідина жовто-червоного кольору, солодкого смаку на базі етfнолу;
Склад
1 флакон містить настойки плодів глоду, допоміжна речовина: спирт етиловий 70 % об.
Код АТС С01Е В04.

читаємо фармакологічню брехню:
"Фармакологічні властивості":
"Біологічно-активні речовини, що містяться в плодах глоду (флавоноїди, холін, ацетилхолін, дубильні речовини, фітостерини, тритерпенові кислоти) посилюють кровообіг у коронарних судинах та судинах головного мозку, підвищують чутливість міокарда до серцевих глікозидів і зменшують його збудливість, що призводить до певного посилення скорочень серцевого м’яза.
Глоду настойку застосовують при функціональних розладах діяльності серцево-судинної системи (нейро-циркуляторні дистонії та ін.), а також як допоміжний лікарський засіб при легких формах порушень серцевого ритму (миготлива аритмія, пароксизмальна тахікардія)."

насправді все це тотальна брехня, тому що

алкоголь(етанол) при попаданні у кров сприяє руйнуванню еритроцитів, що призводить до гіпоксії мозку -  руйнації кровообігу у коронарних судинах та судинах головного мозку, а флавоноїди, холін, ацетилхолін, дубильні речовини, фітостерини, тритерпенові кислоти при взяємоїї з отрутою етанолом - руйнуються і втрачають свої користі властівості.

якщо вживати етанол настойки глоду, то буде зруйноване сердце, мозок та інші внутріщні отргани. Продавати настойку глоду та інші настойки на основі етанолу у аптеках - це відвертий державний злочин - геноцид українського народу!
тобто:

якщо розвести 50 мл. настойки глоду 70% етанолу з водою до рівня горілки 40% об. - то отримаємо 77.4 мл. горілки за 4.71 грн. отже - рай для алкоголіка
100 мл. настойки глоду - 150 мл. горілки у евіваленті


А ще аптеки та їх фармакологічні компанії  дуже "турбуються" про українських малюків - немовлят та дітей, коли продають краплі в ніс для малюків на базі отрути етанолу 36% об.


На упаковці пишуть: "Назва і місцезнаходження виробника. «Дентінокс Гесельшафт фармасьютіше препарати Ленк та Шуппан», Німеччина. 
Нунсдорфер Рінг 19, 12277 Берлін, Німеччина.
«Dentinox Gesellschaft fur pharmazeutische praparate Lenk & Schuppan», Germany.
Nunsdorfer Ring 19, 12277 Berlin, Germany.

На сайті компанії Dentinox препарат "Бебінос" не існує,  який нібито "виробляється у Німеччині", тобто він взагалі відсутній, мабуть травити етанолом німецьких немовлят у Німеччіні заборонено законом, а в Україні це дозволено https://tabletki.ua/Карминативум-бебинос/ . Компанія Dentinox виробляє безалкогольну мазь для малюків з "Babynos", а не алкогольні краплі "Бебінос" для малюків в ніс.




Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.