7.22.2018

Усик прийде - алкогольну отруту Оболонь приведе


Дуже добре, що переміг український боксер, але... як кажуть - "гроші не пахнуть"? Також українець отримав Кубок Мохаммеда Алі і призові в розмірі $ 10 млн.
Боксер в змозі був сказати: "Я не проводжу бій під рекламу алкогольної отрути!", але він цього не зробив! Де ж совість Усика, коли він так хреститься?

Алкогольне спонсорство боксу - дуже старий та перевірений інструмент алкогольної мафії у просуванні на ринку своєї алкогольної отрути в шлунки та мізки обдурених споживачів! Нажаль алкогольне спонсорство та алкогольна реклама в Україні не заборонені законом.


Саме за допомогою пива людина залучається до алкоголізму та стає на "алкогольний конвеєр", тому пиво - це алкогольна зброя №1 у світі.

Згадаємо також видатних рекламних алкогольних агентів Nemiroff  та  пива «Чернігівске » братів Кличко: 

близько $ 3 млн
за оцінками експертів, принесло Андрію Шевченку дворічне співробітництво з пивним брендом «Оболонь». Крім «Оболоні», Шевченко рекламував пиво «Рогань».

Алкогольну естафету "Оболонь" від Шевченко нарешті підхопив Усик:
__________
Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.