8.16.2018

Виробники наркотичної отрути об’єднуються


Настає нова ера - ера планетарної наркоманії, виробники наркотичної отрути об’єднуються та підтримують один одного!

На початку 2018 р. золотовалютні резерви України налічували  US $18,44 млрд. доларів, тобто це дорівнює сукупним активам лише однієї транснаціональної алкогольної корпорації USA - Constellation Brands - US $18,60 млрд. доларів 😀😀😀😀

Виробник алкогольної наркотичної отрути - американська транснаціональна корпорація – концерн Constellation Brands, що володіє пивним брендом Corona(який також продається в Україні), істотно розширить свій бізнес в Канаді. За умовами угоди, холдинг вкладе 4 млрд доларів в виробника марихуани("медичного канабісу") Canopy Growth.

Constellation Brands збільшить свою частку в капіталі канадської компанії з нинішніх 8,7% до приблизно 38%. За умовами угоди, в майбутньому американський концерн може претендувати на придбання контрольного пакету акцій.

Через місяць в Канаді вступить в силу закон, який робить марихуану легальною для «відпочинку та розваг». Канадська компанія Canopy Growth Corporation планує інвестувати отримані кошти в розширення свого бізнесу маріхуани в інших країнах, тому в Україні вже почата інформаційна компанія підтримки легалізаації "медичного" канабісу.

В деяких країнах маріхуана вже легалізована, так в Ізраїлі марихуана є легальною для вживання в «медичних цілях». Вживання коноплі для «відпочинку та розваг» заборонено, проте вживання марихуани декриміналізовано. Близько 25 тис ізраїльтян мають право на вживання канабісу в "медичних "цілях.😀

Constellation Brands перенесла свою штаб-квартиру на 12 000 квадратних футів (11 000 м2) на 11 акрів (4,5 га) у Нью-Йорк у 2009 році.

В штаті Нью-Йорк, Constellation налічує близько 40 об'єктів та приблизно 9000 найманих працівників. Компанія має понад 100 марок алкогольної отрутиму своєму портфоліо. Бренди вина включають марки: Robert Mondavi, Wild Horse Winery, Clos du Bois, Franciscan Estates, Kim Crawford, Meiomi, Mark West, Ruffino, and The Prisoner. Портфель пива Constellation включає в себе бренди: Corona, Modelo Especial, Negra Modelo, Pacífico, as well as Ballast Point і Funky Buddha. Також інші алкогольні бренди, такі як Black Velvet Canadian Whisky, Svedka Vodka, Casa Noble Tequila, High West Whiskey.

У 1987 році компанія придбала виноробне підприємство  Manischewitz winery у Canandaigua, New York, та продовжує ліцензувати назву Manischewitz  від R.A.B. Foods

тобто,  вино – як «продукти харчування».


У 1998 році вона придбала Matthew Clark plc(United Kingdom) - у Сполученому Королівстві, а після продажу сидрового бізнесу компанія Gaymer Cider продала половину бізнесу в Punch Taverns. Придбання включають BRL Hardy (Австралія) та Nobilo (Нова Зеландія) у 2003 році; Robert Mondavi Corp. - за 1 мільярд доларів у 2004 році;  Vincor International, найбільша у Канаді виноробна компанія, за 2006 рік - 1,44 мільярда доларів;  Spirits Marque One (власник Svedka Vodka) в 2007 році; Beam Wines Estates; винні операції компаній Fortune Brands (які включали кілька великих брендів, таких як Clos du Bois) за 885 мільйонів доларів у 2008 році.

Пізніше компанія перейшла до портфеля вин преміум, виноробні компанії - Almaden vineyards, Winery Inglenook та виноробний комбінат Пол Массон в Мадері, штат Каліфорнія.

У грудні 2015 року компанія Constellation оголосила про придбання Ballast Point Brewing San Diego у розмірі 1 мільярда доларів.
У серпні 2017 року компанія Constellation оголосила про придбання пивоварного заводу Funky Buddha Oakland Park у Флориді.

30 жовтня 2017 року Constellation погодився виплатити перші $ 245 мільйони  за 9,9% акцій Canopy Growth Corporation, канадського продавця «лікарської» маріхуани.

На момент укладення договору компанія Constellation стала першою компанією Fortune 500 та першим великим виробником алкогольної отрути, яка приймає меншу частку бізнесу марихуани.

Загальні активи Constellation Brands  
Прибуток US $7.33 млрд. доларів (2017 рік)
Сукупні активи - US $18,60 млрд. доларів (2017 рік)

Раніше виробника марихуани("медичного" канабісуCanopy Growth, працював зі збитками (наприклад, - $ 3,3 млн. прибутку у 2015 році)

Артем Ступаков Чернігів
Живи тверезо без наркотичної отрути!

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.