11.16.2018

Чарівні слова алкоголізму


На малюнку - чарівні слова алкоголізму, які кодують мозок людини, що вживає алкоголь. Кодування мозку вібувається ще в дитинстві, коли дитина починає вчитись мові та вмінню говорити. Тобто, самопрограмування на вживання алкоголю відбувається на рівні семантики  тих вивчених слів, які людина використовує у своєму жітті.

В результаті виховання у сімї та освіти у школі маємо ось що:
алкоголь = це - "їжа", "продукт харчування", а не отрута, а раз це так, то алкоголь треба "пити", а не труїтись. Тобто пити воду - стає еквівалентним - "пити" алкоголь

Якщо розум алкогольної жертви не бачить різниці між пити(живити) та труїтись, то алкоголь безперешкодно потрапляє в організм людини.
Семантика - термін походить від грец. σημαντικός (семантікос), «значимий», утвореного з σημαίνω (семаіно) — «значити, вказувати» та також від σήμα (сема) — «знак», «позначка», «символ».) - розділ лінгвістики, що вивчає смислове значення одиниць мови.

Теорія семантичного аналізу спрямована на вирішення завдань, пов'язаних з можливістю розуміння сенсу фрази або слова.
Семантичне властивість слова - будь-яка відмінна характеристика значення слова, яка служить для розрізнення його значення від значень інших слів.

_________
Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів, та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.