1.07.2020

Подарунки на Різдво від співвласників ТРЦ Dream Town

на двох мовах/на двух языках


Подарунки на Різдво від співвлаників  ТРЦ Dream Town.
На Різдво 7 січня співвласники ТРЦ Dream Town Гарік Корогодський і Олександр Меламуд обіцяють "частувати" всіх бажаючих розсолом з закусками і «приводити в норму» після новорічних свят.

Про це Гарік Корогодський повідомив на своїй сторінці у facebook, додавши: "Увага, працює опохмелятор.. Якраз залишилися пара пляшок Рояль". У самому "Дрім" повідомляють, що готують багато розсолу, сало, соління та закуски. Це вже не перша ініціатива, коли інвестори ТРЦ беруть участь в таких подіях. Бізнесмени будуть чекати гостей в ТРЦ Dream Town на третьому поверсі біля ялинки.

Резюме:
«Все стражденні похмелилися.. Розсіл, сало-оселедець, все як вчив рабин. А особливо страждаючих Олександр Меламуд відпоював меламудовкой, настоянному на березовому соку ... Простославні Саша і Гарік» - доповідає Корогодський на своїй сторінці у facebook.
Яка країна - такі і подарунки!



russian:

Подарки на Рождество от совладельцев ТРЦ Dream Town.
На Рождество 7 января совладельцы ТРЦ Dream Town Гарик Корогодский и Александр Меламуд обещают угощать всех желающих рассолом с закусками и «приводить в норму» после новогодних праздников.

Об этом Гарик Корогодский сообщил на своей странице в facebook, добавив: "Внимание, работает опохмелятор"… Как раз остались пара бутылок Рояля.
В самом "Дриме" сообщают, что готовят много рассола, салоа, соленья и закуски. Это уже не первая инициатива, когда инвесторы ТРЦ участвуют в таких событиях.
Бизнесмены будут ждать гостей в ТРЦ Dream Town на третьем этаже возле елки.

«Все страждущие опохмелены. Рассол, сало-селедка, все как учил раввин. А особо страдающих Александр Меламуд отпаивал меламудовкой, настоянной на березовом соке… Простославные Саша и Гарик» - докладывает  Корогодский на своей странице в facebook.
Какая страна - такие и подарки!

___________

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.