1.26.2020

Цілком логічні показники алкогольної держави

на двох мовах/на двух языках


Цілком логічні показники алкогольної держави Україна. 
Нещодавно в телепередачі Савіка Шустера була озвучена цифра: щороку чисельність населення України скорочується на 600 000 осіб. Деякі активісти вирахували чисельність населення в Україні за споживанням хліба, ця цифра за їхніми словами становить - 28 млн.осіб. Чисельність людей в країнах з тверезим населенням стрімко зростає - цей факт постійно замовчується. Території алкогольних народів займуть тверезі народу.


russian:


Вполне логичны показатели алкогольного государства Украина.
Недавно в телепередаче Савика Шустера была озвучена цифра: ежегодно население Украины сокращается на 600 000 человек. Население стран с трезвым населением стремительно увеличивается – этот факт усиленно замалчивается. Территории алкогольных народов займут трезвые народы. Некоторые активисты вычислили численность населения в Украине по потреблению хлеба, эта цифра по их словам составляет - 28 млн.человек.

____________

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.