1.01.2021

Безвідповідальна відповідальність Центр громадського здоров'я України


Вживати алкоголь "відповідально" - ця дурниця вигадана виробниками алкоголю. Центр громадського здоров'я - це центр алкогольної пропаганди.
Здавалося б, київський центр здоров'я мав би пропагувати здоровий спосіб життя, так ні - вони цього не роблять, а нав'язують населенню алкогольну наркоманію. Що за подвійні стандарти? Якщо щось пропонується (вживати), та одночасно заперечується (не вживати) - то це софістика - порушення законів логіки!

Электричний струм може вбити, бийте ним себе відповідально? Беріть струм лівою рукою, бо так безпечніше, бо якщо правою рукою берете, то електричний струм йде через серце 😨 Якщо вже б'єте ним себе, то бийте 220 вольт, а не 380... робіть паузи між биттям, пийте більше води... бийте безпечними дозами... не бийте на голодний шлунок... не комбінуйте биття з отруйними газами, бо це шкідливо... детальніше тут: https://www.facebook.com/phc.org.ua/posts/2527730000685046


А ось і сам текст цього абсурду:

"Багато з нас із нетерпінням чекають святкування Нового року, під час якого алкоголь інколи стає центральним елементом святкування. Проте слід пам’ятати, що «рекомендованої» дози алкоголю не існує. 
Водночас, якщо вам складно відмовитися від спиртних напоїв у період свят, мінімізуйте їх шкідливий вплив 
Вживання алкоголю натщесерце швидше спричиняє сп’яніння. Перш ніж пити спиртне, варто поїсти.  Робіть перерви під час вживання алкоголю на 20–30 хвилин. Не вживайте багато спиртного за один раз. 
Не запивайте алкоголь газованими напоями. Вуглекислий газ, що міститься в газованих напоях пришвидшує всмоктування алкоголю в кров, що призводить до швидшого сп’яніння. 
Вода розбавляє алкоголь і дещо нейтралізує його дію. Тож перед вживанням спиртного випийте склянку води. А безпосередньо під час споживання пийте таку кількість води, яка орієнтовно відповідає випитій дозі алкоголю.  Вживання різноманітних спиртних напоїв різної міцності призводить до швидшого сп’яніння і знижує здатність організму перетравлювати алкоголь. 
Не сідайте за кермо, якщо випили. Навіть невеликі дози алкоголю можуть вплинути на самопочуття й реакцію.  Вживання алкоголю та кави або ж енергетичних напоїв підвищує артеріальний тиск. Поєднання алкоголю з ліками може призвести до непередбачуваних наслідків і навіть смерті. 
Похмільний синдром не лікують алкоголем. Якщо зранку у вас похмільний синдром, не потрібно вживати алкоголь. Прийміть контрастний душ та пийте більше води.  Піклуйтеся про своє здоров’я та відпочивайте відповідально! "