11.15.2021

«Кров Христова» вбила епіскопа Християнський алкоголізм


Не секрет, що керівництво українских церков має власне виробництво алкогольних виробів - вина різних марок. Самі священники массово вживають алкоголь та причащають ним (вином) свою чисельну паству, тому що вірять у те, що так заповідав сам Христос. Саме тому алкоголізм це проблема християнських территорійХристиянська церва сповідує теорію помірного вживання алкогольної отрути. 

******

Під колесами автомобіля, за кермом якого перебував нетверезий 23-річний водій, в результаті аварії отримав травми та загинув епіскоп Волинський і Галицький Української Незалежної Апостольської Православної Церкви Олег Ведмеденко. Про це повідомив власкор Гал-інфо.

Як поінформувала речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук, ДТП трапилася ввечері 14 листопада у центральній частині Луцька – на проспекті Василя Мойсея.


За кермом легковика Mazda 6 перебував алкоголізований 23-річний лучанин. Хлопець не впорався з кермуванням, машина виїхала на тротуар і збила 60-річного пішохода. У крові водія виявили 1,21 проміле - "Крові Христової". Поліцейські затримали водія, а автомобіль вилучили на штрафмайданчик. За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. 


За це винуватцеві загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років. Постраждалим пішоходом виявився єпископ Волинський і Галицький Української Незалежної Апостольської Православної Церкви, засновник та постійний ведучий Біблійної школи духовного вдосконалення Олег Ведмеденко. Його госпіталізували до лікарні, де медики боролися за його життя. Однак від отриманих травм Олег Ведмеденко помер у лікарні.



Не секрет, что руководство украинских церквей имеет собственное производство алкогольных изделий - вина разных марок. Сами священники массово употребляют алкоголь и причащают им (вином) свою многочисленную паству, потому что верят в то, что так заповедал сам Христос. Именно поэтому алкоголизм – это проблема христианских территорий. Христианская церковь придерживается теории умеренного употребления алкоголя.
******

В Луцке пьяный 23-летний водитель легковушки Mazda 6 не справился с управлением, выехал на тротуар и сбил 60-летнего пешехода. От полученных травм пожилой мужчина скончался в больнице. Как выяснилось, погибшим оказался епископ Волынский и Галицкий Украинской Независимой Апостольской Православной Церкви Олег Ведмеденко (на фото). Об этом сообщает "Гал-инфо".

 

Смертельное ДТП произошло вечером в воскресенье, 14 ноября, в центральной части Луцка – на проспекте Василия Моисея. Полицейские задержали водителя, в крови которого обнаружили 1,21 промилле - "Крові Христовой", а его автомобиль поместили на штрафплощадку. По факту аварии открыто уголовное производство по ч. 3 ст. 286-1 (Нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами в состоянии опьянения) Уголовного кодекса Украины. Задержанному грозит от 5 до 10 лет лишения свободы.


https://www.youtube.com/watch?v=4_1xv1_spUE


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.