1.18.2022

Вбив знайомого за посуд Хроніки алкогольного терору

Відкириваємо нову постійну рубрику: «Хроніки алкогольного терору»

*****

В Одесі поліцейські затримали 49-річного городянина за підозрою у вбивстві знайомого. Конфлікт між чоловіками стався через посуд, який убитий не повернув.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції на Одещині.

Під час випадкової зустрічі на вулиці Юрія та Івана Липи зловмисник кілька разів ударив 42-річного чоловіка ножем у груди, щойно між ними спалахнув конфлікт. Від отриманих травм потерпілий помер у кареті швидкої допомоги.


Правопорушника, який втік з місця скоєння злочину, оперативники затримали того ж вечора. Одесит розповів, що вони із померлим дружили сім'ями та часто навідувалися один до одного в гості. Однак того вечора обидва були нетверезі й посварилися через дрібниці - посуд, який убитий не повернув йому після новорічної ночі.

"У фігуранта вилучили речові докази та оголосили йому підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання. За умисне вбивство йому загрожує позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років", - повідомив начальник відділу поліції. Одеського районного управління поліції Віктора Герасименка.



Открываем новую постоянную рубрику: «Хроники алкогольного террору»

В Одессе полицейские задержали 49-летнего горожанина по подозрению в убийстве знакомого.  Конфликт между мужчинами произошел из-за посуды, которую убитый не вернул.

Об этом сообщает Главное управление Национальной полиции в Одесской области.

Во время случайной встречи на улице Юрия и Ивана Липы злоумышленник несколько раз ударил 42-летнего мужчину ножом в грудь, как только между ними вспыхнул конфликт. От полученных травм потерпевший скончался в карете скорой медицинской помощи.


Правонарушителя, сбежавшего с места совершения преступления, оперативники задержали в тот же вечер. Одессит рассказал, что они с умершим дружили семьями и часто наведывались друг к другу в гости. Однако в тот вечер оба были нетрезвы и поссорились из-за пустяка - посуды, которую убитый не вернул ему после новогодней ночи.

"У фигуранта изъяли вещественные доказательства и объявили ему подозрение по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины. До избрания меры пресечения мужчину поместили в изолятор временного содержания. За умышленное убийство ему грозит лишение свободы сроком до пятнадцати лет", - сообщил начальник отдела полиции Одесского районного управления полиции Виктор Герасименко.

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.