11.10.2023

Вилучити слово «надмірне» в попередженні до реклами алкогольних виробів

 

Треба вилучити слово "надмірне" в попередженні до реклами алкогольних виробів: "Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я". Адже будь-яке споживання алкоголю є апріорі шкідливим для людського організму. Алкоголь є легальним наркотичним засобом, але українські закони відносять алкоголь і тютюн до харчових продуктів! А найкраще рекламу алкоголю та тютюну треба взагалі заборонити законом в любому вигляді та скрізь!

Насправді алкоголь - спирт етиловий ректифікований (C2H5OH) не є навіть харчовим продуктом. Для людського організму - це отрута, хоча і не така потужна та швидкодіюча, як деякі інші види отрут. Тому будь-яке споживання алкоголю є апріорі шкідливим для людського організму (як мінімум не несе жодної користі, хіба що психологічну та надуману). 


Його споживання в більшості випадків визиває відчути певну ейфорію ("радість", "підйом сил" тощо). Проте це відбувається за допомогою хімічної речовини - алкоголю. Так до нього поступово (непомітно для самого споживача) виникає звикання. Очевидно, що алкоголь - це вид легального наркотику. 


Що стосується "надмірності" його споживання, насправді немає ніякої чітко визначеної міри. Це поняття суто умовне та суб'єктивне. В цій "надмірності" можна віднайти хитрість та маніпуляцію! Кожен, хто вживає алкогольні вироби, після будь-яких "алкогольних пригод" з наслідками різного ступеню тяжкості, може заявити, що під час скоєння пригод він ще не досяг своєї "міри", тому алкоголь тут нібито і "не до чого". 


А хто не вживає, може розмірковувати, що він зможе спокійно спожити будь-яку кількість алкоголю і це аж ніяк йому не зашкодить, бо головне - не перейти певну "міру". А як дізнатися про особисту "міру"?  Насправді вислів "алкогольна міра" - це маркетинговий винахід виробників алкоголю, вигаданий для того,  що люди купували наркотичну отруту - алкоголь! 

Нагадаємо, послуги позбавлення від алкоголю за законами надають лікарі психиатри-наркологи, а не дієтологи!


Алкогольна отрута - це "харчовий продукт!"(Закони України) - це і є Алогі́зм (алогі́чність; від грец. ἀ - негативна частка та грец. λογισμός - розум, міркування) - нелогічне міркування, хід думки, що порушує закони й правила логіки, або факт, що не вкладається в рамки логічного мислення, те, що не можна обґрунтувати логічно, що суперечить логіці.

Живи тверезо!


Это самый первый пост