9.02.2018

Алкогольні помилки президента Білорусії Олександра Лукашенко


Ситуація зі споживанням алкогольної отрути в Білорусії така жахлива як і в Україні та Росії. Лукашенко взагалі не розуміє тему алкогольно-тютюнової наркоманії тому вдається до абсурдних публічних висловлювань. Сам Лукашенко є алкольним наркоманом, якій спожіває алкогольну отруту "помірно та культурно", саме тому він радить своїм співвітчизникам та урядовцям слідувати за прикладом президента.

Завжди пам'ятаймо, що людський розум завжди оперує смисловим(семантичним) змістом, тому правильно вживаємо слова, які використовуємо! 
"Символом всіх символів є - слово, а відповідно і ім'я, присвоєне за допомогою слова кожному явищу людського буття! ...
Без онтологічного розуміння імені світ - глухий і німий, він сповнений темряви і чудовиськ "


помилки Лукашенко:

- труїтить алкогольною отрутою "в міру", йому це не зрозуміло, що міри у отрути не існує
вміти травитись алкоголем людина не повинна, людина повинная буди вильною від наркотичної алкогольної отрути
- правильно казати не пияцтво, а отруєння алкоголем
- правильно казати не випивають, а отруюються
- правильно казати не п'янки, а процедури травління
- правильно казати не п'яниця, а отравленець
Читаємо новини: 

Президент Білорусії Олександр Лукашенко анонсував нові кадрові перестановки в уряді через проблеми чиновників з пияцтвом. Про це повідомляє агентство БелТА.

"Я продовжую моніторити і відстежувати ситуацію після поновлення уряду. Хочу сказати, що це ще не закінчення. Ми ще повернемося до багатьох посадових осіб, не тільки в уряді, які сьогодні не дають результат або не працюють за тими принципами, які визначені мною. Публічно хочу сказати про неприпустимість пияцтва ", - сказав глава Білорусі.

За його словами, багато звільнені керівники, "за комір закладали пристойно".
"Я ж не контролюю вас, з ким ви випиваєте, з ким ви в баню ходите, з ким розмовляєте. На здоров'я. Ви керівники, ви повинні все це вміти", - вважає Лукашенко.

"Але що стосується п'янки, ви повинні знати свою міру. Ви повинні знати, з ким, де і скільки, як в народі кажуть, - продовжив президент. - Якщо ви це почуття втрачаєте, ви не керівник. І ось з цієї причини нам доведеться з деякими найближчим часом розлучитися ".

Лукашенко звернувся до дружин "тих п'яниць, які скоро залишаться без портфеля". "Вони там всі це бачать, але зупинити не можуть або не хочуть, а потім, коли чоловіки втрачають портфелі, починають ридати. А чого ридати? До мене претензій не треба їх пред'являти", - попередив глава держави.
"Я відкрито і чесно сказав про свої принципи і вимоги. П'яниця - це не керівник", - підсумував Лукашенко.

Лукашенко змінив керівництво уряду республіки. Новим прем'єр-міністром Білорусі призначений Сергій Румас, який раніше очолював Банк розвитку.

Наслідки політики та мови Лукашенко у відео, приємного перегляду пане президент:
https://www.youtube.com/watch?v=uwy6APcHqpo

__________
Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.