9.28.2018

Тютюновий геноцид населення України

Тютюновий геноцид населення України

Під виглядом брехливої балаканини про "іноземні інвестиції, кредити, надходження до бюджету, зростання економіки, робочі місця, демократію та толерантність" стрімкими темпами проводиться тотальний тютюновий геноцид населення України. В парламенті України та міністерствах десятки років сидять зацікавлені лобісти тютюнових та алкогольних компаній.

Тобто, "демократично знищувати" населення заради збагачення іноземних транснаціональних тютюнових корпорацій в Україні давно вже стало нормальним явищем та мало ким вже усвідомлюється -   сам масштаб алкогольно-тютюнової катастрофи та трегедії в Україні банально не піддається осмисленню.

Якщо це така "воля народу" - дозволяти себе знищувати, то в Україні не існує ніякої демократії, як і не існує ніякої «нації», якщо населення не може себе захистити від свавілля нахабних ділків капіталу, паразитуючих на здоров'ї наших людей.
самознищення не може бути волею народу
Обурює той факт, що якщо на захист дітей від тютюнових корпорацій стає громадська організація, то процесс гальмується вже на рівні парламенту.


Вітрина з сигаретами - це головна зброя тютюнових компаній у війні за наших дітей, у відео:
-всі таємниці тютюнового маркетингу та правда про те, як змушують наших дітей взяти в руки першу сигарету.
-чому тютюновий кіоск - наймасовіша торгова точка в Україні?
-як влаштований тютюновий лобізм в Україні?
-приклад того, як депутати продають тютюнникам здоров'я наших дітей


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів, та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.