12.27.2018

«Алкоголь святое дело» Путін


Путін шкодує про те, що обсяги доходів від реклами алкогольної отрути в Росії скоротилися в два рази, але пільги на закупівлю витратних матеріалів рекламники зберегли і навіть в 2 рази Путін їх знизив - тобто просто компенсував їм втрати доходів та збитки.
Путін лише займається імітацією турботи про населення, насправді він допомогає алкогольним баригам в Росії. Путін орієнтує населення на вино та пиво, бо він і є - покровитель алкогольних бариг.

Агафонов С.Л., головний редактор журналу «Огонек», відкрито заявляє, що хоче заробляти на рекламі алкогольної отрути - тобто на здоров'ї російських громадян.

«Алкоголь - святое дело»(Агафонов С.Л.)

Агафонов Сергій Леоніодовіч зізнався, що всі друковані, електронні та радіо ЗМІ задіяні і зацікавлені в рекламі алкогольної отрути - тобто в отруєнні населення.

На що Путін відповідає, що в РФ дозволена реклама алкоголю: пива, вітчизняних вин з вітчизняного винограду, тобто Путін пішов на поступки алкогольним баригам і їх холуїв в друкованих, електронних та радіо ЗМІ в Росії.

Вместо того, чтобы ответить в защиту трезвости в РФ, Путин виляет перед алкогольными лоббистами и несёт явную чушь. Путин - вредоносное существо! Смотрим видео:

#путин, #алкоголь, #алкогольноеЛобби


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.