12.26.2018

Державні ліцензії на смерть

скрин з https://opendatabot.ua/blog/274-alcohol (посилання вже видалили)

Державні ліцензії на смерть - конвеєр смерті!

Може комусь така назва публікації  може здатися жартом, але торгівля алкоголем та тютюном є саме такою очевидною нам тверезникам місією, з якою виступають від імені держави алкогольно-тютюнові бариги.

Аналізуємо статтю на opendatabot.ua
Автор: Мілана Шаповалова
«Історія: За останні 3 роки держава отримала більше 2,8 млрд грн за ліцензії на продаж тютюну та алкоголю, але громадяни досі не знають, де купувати алкоголь «безпечно».

Державна фіскальна служба України надала дані щодо надходження коштів до бюджету від ліцензій[на вбивство] на торгівлю алкогольними виробами.

Видаючі алкогольні ліцензії[на вбивство], держава[алкогольне лоббі] дає громадянам певні гарантії[на вбивство]: що його неповнолітній дитині не продадуть алкоголь, а куплене шампанське на Новий рік буде "якісним". Проте зараз держава не надає інформації, де можна купити «безпечний алкоголь», та який саме магазин має ліцензію»[на вбивство].

Розбираємо писанину  Мілани Шаповалової:
фраза «купувати алкоголь «безпечно» - це введення в оману, тому що вживання слова «безпечно» до торгівлі алкоголем, це 100%-на парадоксальна дурня, алкоголь - це наркотична отрута, тому ніяка безпека у торгівлі алкоголем не може існувати взагалі .

Сама Мілана Шаповалова обдурена алкогольними баригами, саме тому вона і пише про те, що у отрути існує "якість". «Безпечний алкоголь» взагалі не може існувати в природі, але щоб це усвідомити,  Мілана Шаповалова повинна пройти курс реабілітації у фахівців нашої організації. 

Не існує безпечного шампанського на Новий рік, тому що шампанське - газоване вино, це суміш отруєної етанолом води, що саме і вказано на етикетці, суміш: 12% етанол+88% вода.
Шампанське - це алкогольна отрута! Така речовина на може бути безпечною!

Далі весь абсурд Мілани Шаповалової очевидний та не потребує подальших роз'яснень:

Навіщо потрібна ліцензія[на вбивство]. Ліцензія – це дозвіл[на вбивство] на проведення діяльності, яку контролює держава[це брехня, бо державні закони - це лоббі алкоголих бариг]. Це особливий вид діяльності, для ведення якого треба володіти всіх необхідним. До того ж, в деяких видах порушення встановлених законодавством норм[на вбивство] та правил може завдати[завдає завжди] шкоди інтересам громадян. Наприклад, в Україні ліцензується медична, пожежна, будівельна, туроператорська, алкогольна сфери[на вбивство].
Є різні типи ліцензій[що видають алкогольні бариги на вбивство населення алкоголем] на продаж алкоголю та тютюну: оптова та роздрібна. Перша коштує 500 тисяч гривень та видається на 5 років, друга — 8 000 грн і видається на рік.

Цікаво, що 8 000 це ціна лише на одну касу. Тобто, якщо в магазині 5 кас і підприємець хоче продавати алкоголь на кожній з них, то він сплачує вже не 8 тис, а 40.
Якщо підприємство має декілька місць торгівлі, то ліцензія[на вбивство] потрібна на кожну точку. Наприклад, кожен супермаркет “Сільпо” зобов’язаний мати свою ліцензію[на вбивство].

Ще трохи брехні від алкогольних експертів: За що сплачує бізнес?

За видачу ліцензій на продаж алкоголю та тютюну за останні 3 роки ДФС отримала більше 2,8 млрд грн. Таким чином держава[алкогольні бариги] бере на себе відповідальність за якість цього бізнесу[на вбивство], та дає громадянам гарантії. А саме:
заборона продавати[вбивати] алкоголь неповнолітнім;
легальна реалізація алкоголю та його ввезення на територію України;
заборона продавати алкоголь на території навчальних закладів та закладів охорони здоров'я.

Безліцензійна торгівля загрожує штрафом у розмірі 200 % вартості отриманої партії товару, але не менше 17 000 грн. Якщо підприємці порушують законодавство та їх бізнес не відповідає встановленим нормам, його штрафують або анулюють ліцензію[на вбивство].


«Було зафіксовано багато випадків продажу алкогольних напоїв неповнолітнім. За останні 3 роки проведення акції «Відповідальність[за вбивство] починається з мене» було відібрано 321 ліцензій[на вбивство] та виплачено штрафів на суму більше 7 млн. грн.», — коментує головний алкогольний лоббіст України - Ігор Товкач.

Як бути впевненим, що певний магазин має ліцензію?
Ніяк. На порталі відкритих даних можна знайти набір, де є перелік суб’єктів, які мають ліцензії[на вбивство]. Проте там не вказано найважливіше – місце торгівлі. А без цього встановити, чи має право певний магазин продавати алкогольні вироби та наскільки він безпечний, — неможливо. Виходить, що підприємці платять державі за ведення бізнесу, а держава, зі свого боку, не дає інформацію українцям, де купувати[вбивати] алкоголь безпечно.
ДФС надавати ці дані відмовляється посилаючись на те, що ця інформація не передбачена Порядком ведення ліцензійного реєстра.

Ми вважаємо, що дані від яких залежить життя та здоров’я громадян мають бути відкритими. Вимогу опублікувати повний реєстр алкогольних ліцензій[на вбивство] додаємо до нашого списку задач для державних органів

Ну і зрозуміло, як наслідок вживання отрути, населенню пропонується вживати різні ліки, щоб після вживання алкоголю як «харчової продукції»(згідно законодавства України) що вбиває, прийти до тями після Нового року та кожного застілля :


Отже, існуюча влада в державі зацікавлена у отруєнні населення алкоголем та тютюном!
Живи тверезо!
Тверезий Чернігів
___________
Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.