12.20.2018

Знайди помилки... статус невизначених речовин


Знайди помилки

Артем Ступаков: "Екскурсія на пивзаводі «Чернігівське» закінчується "дегустацією" алкогольної отрути,
я запитав у "екскурсовода":
- Ось ви годину водили нас по заводу, але так і не сказали, що таке "алкоголь".
- Це спиртне.
- І це ВСЕ, що ви знаєте про алкоголь?
- Ну, я ж не технолог :-) "
___________
Десятиліттями на території України успішно проводиться алкогольно-тютюновий геноцид населення і робитmся це дуже простими і зрозумілими нам методами.

Так в Україні алкоголь та тютюн мають статус невизначених речовин і це зроблено навмисно.  Не дати законодавчо визначення речовині - означає сховати її від розуміння того що це є за речовина, тобто це та сама "шапка-невидимка" з казки, яку одягнули на речовину. 

Яле існує список заборонених наркотичних речовин, які визнані як наркотичні -  визначені Законом України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори», до яких алкоголь та тютюн не входить.  

Дуже цікавий парадокс - надає допомогу алкогольним та тютюновим наркоманам лікар-нарколог, але алкоголь та тютюн наркотиком офіційно не визнаний. Зрозуміло, що населення держави просто обдурюють, але ніхто нічого зробити не може. 

Ось так відокремлено продовжують існуювати в Україні - алкоголь, тютюн... і наркотики. Мало того, безпідставно виробництво алкоголю та тютюну владою алкогольно-тюнових бариг віднесено до харчової промисловості, тобто - до харчових продуктів, тобто: цигарки та алкоголь - це їжа. 

Отже тютюновий кіоск на фото - це "пункт продажу харчів", тобто - їжі:


Якщо у державі відсутнє правдиве визначення алкогольної та тютюнової отрути, тоді, ситуація у державі виглядає саме так, як показано на малюнку: 


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів, та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.