12.02.2018

Ритуальщики Алла Попова народна артистка України...

Ритуальщики - Алла Попова народа артистка України...

Ми живемо у світі тотального абсурду.
Так відома співачка, народна артистка України Алла Попова, вважає, що труїтись тютюном - це шкодить здоро'вю, але кон'як -  здоро'вю не шкодить - приклад абсурдного мислення, коли розум жертви взагалі не усвідомлює що насправді відбувається!

Це дуже поширене переконання у суспільстві, також багато алкогольних наркоманів вважають, що краще травити себе алкоголем, ніж тютюном і навпаки - тобто як вони кажуть - "вибирати одне зло з двох", що насправді є тотальна нелогічна дурня. 
Навіщо людині споживати очищену воду з супермаркету, якщо людина палить тютюн та вживає алкоголь? Який у цьому сенс? Якщо ти себе і так отруюєш, то пий воду з крану, а якщо хочешь пити очищену воду, то кидай себе труїти взагалі.
Це стосується також і тих, котрі ходить у фітнес центри, та вживають алкоголь і тютюн.


Приклад:
"... Алла Попова вчить дочку співати, а Еліна(дочка) допомагає мамі бути модною і молодою. Називати її Аллою Борисівною язик не повертається: навіть поблизу співачка виглядає щонайбільше на 30. Пряме чорне волосся розпущене, на обличчі мінімум макіяжу. Розкішна світло-коричнева коротка шуба, чорні бриджі з оборками, такого ж кольору , стильний берет і чоботи на високих підборах.
- Деякі колеги мають дорослих дітей, і прикидаються дівчатками, - їдко зауважує. - А я свій вік не приховую. Мені 41, і я щаслива!
У бюро перепусток Національної радіокомпанії вона заповнює якісь папірці, і ми проходимо в будівлю.
- Тут багато кафешок, - швидко йде до ліфта. - Тільки треба знайти місце, де не курять. Організм не виносить тютюну: починає паморочитись голова. 17-річна дочка Еліна теж живе без сигарет. У її ровесниць, які багато курять, очі зовсім жовті.

Співачка вибрала затишну кав'ярню. Замовила натуральну каву, цукерки "Беліссімо" і по 50 грамів коньяку. Впевненими жестами поправила зачіску і підмалювала губи..." 

Свівачка Алла Попова - 54 роки:
1964 - народилася в Білій Церкві на Київщині,
доцент кафедри естрадного співу Університету культури і мистецтв
Алла Попова навчає студентів разом з Поплавським("Поплавком").

У тверезників э такий термін - «ритуальщики» - люди, які роблять ритуалом споживання алкогольної отрути невеликими дозами - кафешки... ресторанчики... кон'ячок... саме такі люблять називати себе - «елітою», тому не дивно чому український народ так швидко деградує та зменьшується у чисельності...


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів, та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.