2.15.2019

Руні та алкогольне футбольне спонсорство


Англія, як і більшість християнських країн Европи, є країною алкогольної залежності. Пропаганда пивної алкогольної наркоманії веде до деградації та скороченню чисельності білого населення.

Кожен телеглядач матчів Англійської Прем'єр-ліга (АПЛ) стикається з візуальними образами алкогольних брендів в середньому 111 разів на годину (майже 2 рази в хвилину). Логотипи крутяться на рекламних щитах, миготять на ігровій формі і прориваються в традиційний телевізійний рекламний блок в перерві.


Дружина гравця Ді Сі Юнайтед Уейна Руні Колін має намір кинути футболіста, якщо той не пройде реабілітаційний курс від алкоголізму.

Як повідомляє The Sun, Колін сподівалася, що переїзд в США допоможе чоловікові вирішити проблему залежності від алкоголю, але нічого не змінилося. У зв'язку з цим жінка поставила умову Руні - якщо він не пройде курс лікування від алкогольної залежності, жінка готова подати на розлучення.

Відзначимо, що пара 10 років перебуває у шлюбі, за ці роки Колін народила чотирьох синів, але це не перший скандал в сім'ї через алкоголь.

Нагадаємо, Руні вже оштрафували і засудили до виправних робіт через водіння автомобілі в нетверезому вигляді. Тоді в машині з футболістом була дівчина, через це Колін, будучи вагітною четвертою дитиною пішла від футболіста, але пізніше відносини між подружжям налагодилися.

Нещодавно Руні знову помітили в компанії незнайомки, з якою вони разом випивали в декількох закладах за вечір.

Нажаль Колін не розуміє, що алкоголізм це не хвороба, а помилка мислення розуму Руні, саме тому вона не лікується – від неї позбавляються, допомогу залежному стандартними медичними засобами надати неможливо.
Вислів «курс лікування алкоголізму» - це типова дурня, яку поширили медики та виробники алкоголю.



Під впливом кодексу футбольний рекламний ринок трохи змінився: якщо раніше алкоголь був титульним спонсором клубів і ліг, то тепер - просто партнер з обмеженим часом показу на рекламних щитах. 

Нові хитрі правила від алкогольних виробників в Англії:
Раніше з більш стриманим заявою виступила британська асоціація алкогольної промисловості Portman Group. Компанія складається з найбільших представників індустрії та пропагує «відповідальне» споживання алкоголю. Взимку 2014 го вони склали новий внутрішньогалузевої звід правил, який регламентував рекламу на спортивних, музичних та інших культурно-масових заходах.

Алкогольні бариги дуже хитрі та підступні, тому тлумачать, що реклама не повинна заохочувати «надмірне» вживання алкоголю, не може бути націлена на аудиторію віком до 18 років або зображати питущих молодше 25 років і не може мати на увазі, що алкоголь підвищує розумові, фізичні, сексуальні можливості, популярність , мужність, жіночність або сприяє спортивним досягненням. Головною відмінністю став ініціатор нових правил: на обмеження наполягали самі виробники алкоголю.

При цьому Portman Group каже, що: «Спонсорство алкогольної отрути у Великій Британії вносить «значний вклад» в динамічну і різноманітну економіку країни, а також дозволяє вкладати гроші в молодіжні програми по всій країні». Так кажуть і в Україні, а насправді збитки від виробництва та продажу алкогольної продукції у десяток разів більше ніж  надходження від акцизів та податків.

Про алкогольнн спонсорство:

Carlsberg і «Ліверпуль»

З «Ліверпулем» датське пиво співпрацює вже 25 років. Ювілей відзначили оригінально: Carlsberg випустив ексклюзивне пиво, хміль для якого вирощували в спеціальній лабораторії - на землі з «Енфілда» і під акомпанемент You'll Never Walk Alone. Парник оточили екранами і крутили на них найбільш пам'ятні матчі «Ліверпуля» за 25 років - причому як переможні, так і програні, щоб пиво ввібрало всі відтінки емоцій. А ще плантацію відвідали Клопп, Макманаман і Фаулер. Останній логічно зазначив: «Якщо гравці заводяться від пісень фанатів, то чому з пивом не може відбуватися те ж саме?».


Carlsberg - мабуть, найвідоміше футбольне пиво в світі. Данці спонсорують чемпіонати Європи та світу, збірну Англії і стадіон «Уемблі», а ще знімають ефектні футбольні реклами. У 2006 році для зйомок ролика до чемпіонату світу вони запросили легенд збірної Англії Боббі Чарльтона, Пітера Шилтона, Брайана Робсона, Стюарта Пірса і Террі Бутчера - і зібрали з них команду для матчів аматорської недільної ліги. У три хвилини відео вмістилися жарти в роздягальні, установка від Боббі Робсона, пара голів від легенд, жорсткий підкат від Джека Чарльтона і, звичайно, післяматчеві посиденьки в пабі з пінтою Carlsberg.

Підписуйтесь на новини сайту "Тверезий Чернігів", та на наші канали усоцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.