3.12.2019

П'ють - але не п'ють, палять - але не палять...

ПОРОШЕНКО:
Шкідливих звичок у Порошенка небагато. Він не курить, може дозволити залити в себе келих білого сухого вина, або трохи віскі з льодом чи бокал пива.
Горілку Петро Олексійович не любить. Натомість вживає енергетик Red Bull без цукру, який регулярно попиває, щоб боротися зі втомою.

ЗЕЛЕНСЬКИЙ:
Володимир Зеленський. Кавоман, якого змусили «кинути палити»

Активно дбати про своє здоров'я комік почав десь три роки тому: він займався і тайським боксом, і бігом, і плаванням, і силовими вправами, і пілатесом.

Поступово Зеленський відмовився від фастфуду та «кинув палити».
"Це був проект нашої донечки. Вона жахливо реагувала на те, що тато курить, пиляла його кожного дня, влаштовувала рознос: "Ти куриш, будеш хворим, потім помреш". І вона його таки дотисла. Прямо перевіряла: "Ти курив, не курив?" – з гордістю розповідає УП дружина кандидата в президенти Олена Зеленська.

М'ясо з картоплею та каліфорнійське вино. Керівник студії "Квартал 95" прискіпливо ставиться до їжі та намагається прислухатися до порад тренера щодо збалансованого харчування.

Кандидат у президенти майже не вживає алкоголю. Для розслаблення може випити бокал червоного сухого вина. Зеленському смакують класичні каліфорнійські вина з Долини Напа.
У стресових випадках, як виняток з правил, комік дозволяє собі викурити сигарету.[ну так кинув чи не винув?]

Зеленський прискіпливо ставиться до їжі та намагається дослухатися до порад тренера щодо збалансованого харчування.
Навіщо алкогольно-тютюновым наркоманам збалансоване харчування?

ТИМОШЕНКО:
Дієта. Вона не вживає алкоголю, не палить. Заради пристойності на урочистостях чи у когось на дні народження Тимошенко може пригубити келих білого сухого вина чи шампанського.
Щоб тримати себе у формі, Тимошенко дотримується дієти. Їжу їй готують кухарі, що обслуговують офіс на Турівській. Переважно на обід Тимошенко подають перетерті овочеві супи, парові котлети чи варене м'ясо та легкі салати.



тобто, людей вважають за дурнів? 
По-перше, алкоголь не п'ють, їм отруюються...
По-друге... людина не може одночасно вживати та не вживати алкоголь, автор статті на pravda.com.ua - невіглас - звичайний поширювач алкогольного абсурду!
Кандидати у президенти - залежні алкоголіки, Зеленський на додаток ще й тютюновий наркоман!


___________________

Підписуйтесь на новини сайту "Тверезий Чернігів", та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.