4.23.2019

Шалені помилки алкопропаганди


Шалені помилки алкопропаганди


Давно відомо, що виробники алкогольно-тютюнової отрути мають споживачів алкоголю та тютюну за «тупе бидло», яке ніби то не вміє взагалі мислити. Тому розповсюджуючи свої тексти, вони не дуже дбають про сам зміст писанини.
От вам яскравий приклад зі статті алкоагента у телеграм:

«Шло время, Кагор переставал быть французским и его стали делать уже и в России из винограда со всего света, добавляя сахар и спирт. А использует не только Церковь для обрядов.
Кагор стоит пить только религиозные праздники. У этого вина особое назначение.  Выбирая его обратите внимание на на состав. Там не должно быть ароматизаторов, плодовых вин, этилового спирта и т.д. В идеале там не должно быть ничего кроме винограда. Своей сладости и крепости Кагор достигает за счет особого производства из подвяленного винограда, в котором очень высокая концентрация сахара.»

Тобто:
вино, зі слів цього писаки - це суміш без етанолу та з етанолом одночасноОн воно як! Знову парадокс!
Нагадаємо цим писакам, що до складу кагору обов'язково входить етиловий спирт, а от якщо його там немає - то це виноградний сік. Але перебродивший виноградний сік це і є - вино, суміш, яка вже не має в собі властивостей виноградного соку. Зброд виноградного соку це - суміш етилового спирту - 12% та води -  88%. Тобто вино - це отруєна етанолом(алкоголем, етиловим спиртом) вода. Саме це і вказано на кожній етикетці пляшки кагору.

Ще дуже цікавий момент:
якщо церква та її прихожани-християни вважають вино кров'ю Христа, а настанову Христа в пам'ять про нього споживати вино - тобто алкоголь, что логічним висновком з цього є те, що Христос був алкогольним наркоманом... а його послідовники-християни теж є алкогольні наркомани. Як воно вам таке: християнский бог - це алкоголік? Цей факт їм дуже тяжко прийняти та усвідомити!

Хтось може спробувати це заперечити, а факт залишається фактом - українські православні християни майже всі тому і вживають алкоголь, бо так наказав їх бог-отець, бог-син, святий дух та священник у храмі.

Коли людина бере щось на віру без перевірки, то це стає дуже могутнім інструментом власного переконання, тому допомога такій людині надається саме на рівні понятійного змісту, яким оперує алкоголік.

Релігія, віра - формують ставлення людини до алкоголю. Алкогольний кагор - це дуже небезпечна релігійна суміш, тому що має міфологічну ознаку впливу на людину!


https://youtu.be/4_1xv1_spUE

_______________

Підписуйтесь на новини сайту "Тверезий Чернігів", та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.