2.16.2020

У Києві під час святкування дня народження хлопець випав з 8 поверху

на двох мовах/на двух языках


В Оболонському районі Києва молодий хлопець випав з 8 поверху багатоповерхівки під час спілкування з дівчиною. Зараз він знаходиться в лікарні.

Як повідомляє "Інформатор", інцидент стався в ніч на 15 лютого, коли компанія святкувала день народження.

"Коли один з хлопців вийшов на балкон, щоб поговорити з дівчиною, він випав з вікна. Що саме сталося - невідомо. На щастя, після падіння з восьмого поверху потерпілий залишився живим. Його з травмами госпіталізували до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Уточнимо, що згідно з попередньою інформацією, хлопець знаходився в стані алкогольного отруєння(сп'яніння). Зараз встановлюються всі деталі інциденту.

Нагадуємо, 4 лютого в Святошинському районі Києва ввечері з вікна багатоповерхівки випав чоловік. Мешканці будинку не можуть впізнати його труп. Трагедія сталася на вулиці Чорнобильська, 6. Чоловік викинувся в період 18:30 до 19:00 на козирок будинку зі сходової клітки. На ньому був чорний спортивний костюм і фіолетова футболка.

russian:

Как сообщает "Информатор", инцидент произошел в ночь на 15 февраля, когда компания праздновала день рождения.
"Когда один из парней вышел на балкон, чтобы поговорить с девушкой, он выпал из окна. Что именно произошло — неизвестно. К счастью, после падения с восьмого этажа пострадавший остался жив. Его с травмами госпитализировали в больницу", - говорится в сообщении.
Уточним, что согласно предварительной информации, парень находился в состоянии алкогольного отравления(опьянения). Сейчас устанавливаются все детали инцидента.
Напомни, 4 февраля в Святошинском районе Киева вечером из окна многоэтажки выпал мужчина. Жильцы дома не могут опознать его труп.Трагедия произошла на улице Чернобыльская, 6. Мужчина выбросился в период 18:30 до 19:00 на козырек дома с лестничной клетки. На нем был чёрный спортивный костюм и фиолетовая футболка.
__________
Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.