2.11.2021

Мафія вина почала пошук охочих труїтись алкоголем і отримувати за це гроші

на двох мовах/на двух языках


Компанія HUN почала пошук британців, які бажають труїти себе алкоголем і отримувати за це гроші. Про це повідомляє видання Daily Mirror
Фірма торгує алюмінієвими банками з південноафриканським вином. Людям, які виявлять бажання стати дегустаторами її продукції, виплатять по 200 фунтів стерлінгів і привезуть додому запас вина на весь рік. Крім того, вони будуть отримувати зразки нових вин, які HUN почне випускати в цьому році. 
Бажаючим взяти участь в акції необхідно зареєструватися на сайті компанії не пізніше 9 березня. Вони повинні проживати у Великобританії і бути не молодше 18 років.

russian:

Компания HUN начала поиск британцев, которые желают употреблять алкоголь и получать за это деньги. Об этом сообщает издание Daily Mirror. 

Фирма торгует алюминиевыми банками с южноафриканским вином. Людям, которые изъявят желание стать дегустаторами ее продукции, выплатят по 200 фунтов стерлингов и привезут на дом запас вина на весь год. Кроме того, они будут получать образцы новых вин, которые HUN начнет выпускать в этом году. 

Желающим принять участие в акции необходимо зарегистрироваться на сайте компании не позднее 9 марта. Они должны проживать в Великобритании и быть не младше 18 лет.

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.