3.05.2021

Food & beer та інші новини

 на двох мовах/на двух языках


Типові українські будні. 
Напис: пиво = їжа (Food) - прихована реклама алкоголю і алкоголізму та поставка (на фото) чергової партії алкогольної отрути під виглядом їжі. І так кожен день по всіх містах і селах. Наслідки смислових терактів набагато небезпечніші ніж теракти із застосуванням зброї.

новини: 
Верховна Рада на засіданні 3 березня прийняла за основу проект закону №4049 про скасування адміністративного арешту за придбання та зберігання наркотиків без наміру їх збуту. За документ проголосували 313 депутатів при необхідних 226. Про це свідчить картка проекту на сайті парламенту. 

Проект ініційовав прем'єр-міністром Денисом Шмигаль. Його повна назва - "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінальний кодекс України та Кримінально-процесуального кодексу України щодо виконання рішень Європейського суду з прав людини". 

Зараз за незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення і пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах передбачено адміністративний арешт на строк до 15 днів. Проект пропонує його скасувати, але збільшити розмір штрафу - з 850 гривень до 1 700 гривень (з 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до 100). 

Також пропонується скасувати адміністративний арешт за розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних виробів в заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у алкоголізованих вигляді...  це жах!!!

крім того, парламент схвалив у першому читанні відбір членів Вищої ради правосуддя через комісію експертів, що призначаються Заходом.


russian:

Типичные украинские будние: Надпись пиво=еда - скрытая реклама алкоголя и алкоголизма и поставка (на фото) очередной партии алкогольной отравы под видом еды. И так каждый день и по всем городам и сёлам. Последствия смысловых терактов намного опасней терактов с применением оружия.

Новость:

Верховная Рада на заседании 3 марта приняла за основу проект закона №4049 об отмене административного ареста за покупку и хранение наркотиков без намерения их сбыть. За документ проголосовали 313 депутатов при необходимых 226.

Об этом свидетельствует карточка проекта на сайте парламента.

Проект был инициирован премьер-министром Денисом Шмыгалем. Его полное название - "О внесении изменений в Кодекс Украины об административных правонарушениях, Уголовный кодекс Украины и Уголовно-процессуальный кодекс Украины относительно выполнения решений Европейского суда по правам человека".

Сейчас за незаконное производство, покупку, хранение, перевозку и пересылку наркотических средств или психотропных веществ без цели сбыта в небольших размерах предусмотрен административный арест на срок до 15 дней. Проект предлагает его отменить, но увеличить размер штрафа – с 850 гривен до 1 700 гривен (с 50 необлагаемых минимумов доходов граждан до 100).

Также предлагается отменить административный арест за распитие пива, алкогольных, слабоалкогольных изделий в запрещенных законом местах или появление в общественных местах в алкоголизированном виде.

кроме того, парламент одобрил в первом чтении отбор членов Высшего совета правосудия через комиссию экспертов, назначаемых Западом.

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.