11.26.2021

Алкоголік за кремом це вбивця Алкогольна наркоманія

 

Вранці 26 листопада поліція повідомила, що водій вантажівки MAN "керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння". Пізніше речниця поліції Олена Баранник уточнила, що факт сп'яніння підтверджено висновком освідування, але якого саме — алкогольного чи наркотичного, експерти встановлюють.

"Попередньо встановлено, що водій MAN керував транспортним засобом у стані сп’яніння. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру у скоєнні злочину", — йдеться в уточненому повідомленні поліції.


Чоловіка затримали, йому готують підозру. Слідчі розслідують аварію як порушення правил безпеки дорожнього руху з кількома загиблими, водію загрожує до 10 років ув'язнення.

Ввечері 25 листопада на окружній дорозі Харкова сталася аварія за участі вантажівки та легкових автівок, серед яких було таксі. Вантажівка внаслідок ДТП впала на таксі, в якому їхали 49-річна жінка з 3-річною онукою, за кермом таксі був 49-річний чоловік. Усі троє загинули. Також внаслідок ДТП травмувалися п'ятеро людей, серед яких і водій вантажівки.


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.