12.19.2021

Алкогольна отрута Shake | Алкогольні маніпуляції виробників

Алкогольна отрута «Shake» з'явилася на ринку України у 2003 році. Торгова марка заснована компанією «Нові продукти». Головний офіс підприємства знаходиться у Києві, а завод розташований у Жашкові (Черкаська область).

Основна аудиторія бренду — активна молодь, яка відвідує масові ргозважальні заходи. Купити «Shake» або замовити додому з доставкою можна у наступних варіаціях:

• Дайкірі

• Текіла Сомбреро

• Секс на пляжі

• Бора Бора

Коктейлі «Shake» у магазинах можна зустріти у скляних пляшках по 0,33 л та жерстяних банках по 0,5 л. Відгуки про Shake говорять про те, що це молодіжні версії барних алкогольних отрут, які поглинають вдома, на вечірці, на пікніку та просто на ходу. Їхня фортеця — 7 % спирту в пляшці. Колір кожної марки «Shake» відрізняється залежно від назви «смаку».


Цікаво, що пише компанія вироник «Shake» про себе:

"... Компанія «Нові продукти», яка володіє брендом, виявляє «соціальну ініціативу» та підтримує багато проектів у Жашкові, Черкаській області та по всій країні. До благодійності у концерні підходять серйозно та відповідально. Благодійний Фонд «Нова громада», створена компанією, щорічно допомагає незахищеним верствам населення — вихованцям дитячих будинків, ветеранам ВВВ та АТО тощо..."

Соціальне лицемірство!!! Яке нахабство, вбивають людей алкоголем... діти втрачають батьків, втягують до алкогольної наркоманії - «серйозно та відповідально»! 

******

Викриваємо Алкогольні маніпуляції виробників «Shake»:

1. Сама назва – “слабоалкогольний напій” – вже є маніпуляцією. Спирт не можна назвати "слабким", тому що алкогольна отрута "слабкою" бути не може в принипі... це дурість, називати етиловий спирт - слабким. По-друге, водні розчини на основі спирту не є напоями, тому що водні розчини на основі спирту це алкогольна наркотична отрута, яка не містить в собі жодних поживних властивостей.


2. Виробники «Shake» безперечно заявляють, що їхня фортеця — 7 % "оборотів" у пляшці, але замовчують, що це дійсно однозначне, а саме: 7% вмісту упаковки 500 мл. це 35 мл. етилового спирту - наркотичної отрути, що в порівнянні становить 87.5 мл. звичайної горілки у одній пляшці 0.5 л «Shake». Як це рахується:

1000 мл. горілки - це 400 мл. этилового спирту. 35 мл. этилового спирту - це 87.5 мл.: 35 х 1000 / 400 = 87.6 мл.


3. Компанія виробник не приховує, що Основна аудиторія бренду - активна молодь, тобто використовуючи 5 банок «Shake» об'ємом 0.5 л. людина поглинає у сумі та еквіваленті на горілку 87.5 мл. х 5 = 437.5 мл. горілки... тобто майже пляшку горілки 0.5 л. Це суть проблеми і те, що молодь не усвідомлює.


4. Благодійний Фонд «Нова громада», створений компанією виробником алкогольної наркотичної отрути Shake, намагається прикрити свою злочинну діяльність соціальними акціями, але насправді це лише димова завіса для своєї антисоціальної діяльності - БФ «Нова громада», створена компанією саме для цього.

5. Компанія виробник «Shake» пише, що для приготування своїх алкогольних сумішів   вони беруть чисту артезіанську воду з оптимальним мінеральним складом, але правда у тому, что этиловий спирт, змішаний з якісною водою знищує всі якісні властивості будь якої води.


6. Ну і головне: це написи на упаковці наркотичної алкогольної отрути «Shake»:

Опис товару: "Журавлинний та апельсиновий соки, персиковий лікер та горілка – смак справжнього сексу на пляжі. І хто знає, говоримо ми про пристрасну сексуальну фантазію або про улюблений коктейль мільйонів. Відкрий пляшечку Shake Sex on the Beach і вирушай на пошуки веселощів, які змусять твій пульс і дихання почастішати.

Склад: Вода, цукор, спирт етиловий ректифікований «Люкс», сік концентрований мультифрукт, діоксид вуглецю, регулятори кислотності: лимонна кислота, цитрат натрію, екстракт папайї, натуральна ароматична основа "Олія апельсина" (натуральна ароматична речовина, стабілізатор гуміарабікевес , регулятор кислотності молочна кислота), консервант бензоат натрію, барвник жовтий "Сонячний захід сонця"..."


що ж ми тут бачимо: алкогольний виробник використовує назви харчових продуктів - апельсиновий, персоковий, мультифрукт, папайя, ароматична речовина, молочна... та навидь сонце та секс на пляжі, щоб замаскувати наркотичну отруту алкоголь. Саме так діють нахабні алкогольні бариги, тому що знають як створюються манипуляції над мізками людей через лексику.

Може у виробників алкогольної отрути «Shake» і буде «секс на пляжі» десь на Балі чи Мальдивах, але у більшості споживачів буде пряма дорога до хвороб всіх внутрішніх органів та передчаснох смерті.


Живи Тверезо!


Алкогольный яд Shake появился на рынке Украины в 2003 году. Торговая марка основана компанией "Новые продукты". Головной офис предприятия находится в Киеве, а завод расположен в Жашкове (Черкасская область).

Основная аудитория бренда — активная молодежь, посещающая массовые развлекательные мероприятия. Купить «Shake» или заказать на дом с доставкой можно в следующих вариациях:

• Дайкири

• Текила Сомбреро

• Секс на пляже

• Бора Бора

Коктейли Shake в магазинах можно встретить в стеклянных бутылках по 0,33 л и жестяных банках по 0,5 л. Отзывы о Shake говорят о том, что это молодежные версии барных алкогольных ядов, которые поглощают дома, вечеринку, пикник и просто на ходу. Их крепость – 7% спирта в бутылке. Цвет каждой марки «Shake» отличается в зависимости от названия заявленного «вкуса».

Интересно, что пишет компания уроженец Shake о себе:

... Компания «Новые продукты», владеющая брендом, проявляет «социальную инициативу» и поддерживает многие проекты в Жашкове, Черкасской области и по всей стране. К благотворительности в концерне подходят "серьезно и ответственно". Благотворительный Фонд «Новая громада», созданная компанией, ежегодно помогает незащищенным слоям населения - воспитанникам детских домов, ветеранам ВОВ и АТО и т.д...."

Социальное лицемерие!!! Какая наглость, убивают людей алкоголем... дети теряют родителей, втягивают в алкогольную наркоманию - «серьезно и ответственно»!

******

1. Само название - "слабоалкогольный напиток" - уже является манипуляцией. Спирт нельзя назвать "слабым", потому как алкогольная отрава "слабой" быть не может в принипе... это глупость, называть этиловый спирт - слабым. Во-вторых, водные растворы на основе спирта напитками на являются, потому как растворы на основе спирта не содержат в себе никаких питательных свойств.

2. Производители «Shake» определенно заявляют, что их крепость — 7 % "оборотов" в бутылке, но умалчивают, что это действительно однозначает, а именно:

7% от содержимого упаковки 500 мл. это 35 мл. этилового спирта - наркотической отравы, что в сравнении составляет 87.5 мл. обычной водки в одной банке «Shake» объёмом 0.5 л.

3. Компания производитель не скрывает, что Основная аудитория бренда – активная молодежь, т.е употребляя 5 банок «Shake» объёмом 0.5 л. человек поглощает в сумме и эквиваленте на водку 87.5 мл. х 5= 437.5 мл. водки... т.е почти бутылку водки 0.5 л. Это суть проблемы и то, что молодёжь не осознаёт.

4. Благотворительный Фонд «Новая громада», созданный компанией производителем алкогольного наркотического яда Shake, пытается прикрыть свою преступную деятельность социальными акциями, но на самом деле это явлется лишь дымовой занавесой для своей антисоциальной деятельности.

5. Компания производитель Shake пишет, что для приготовления своих алкогольных смесей они берут чистую артезианскую воду с оптимальным минеральным составом, но правда в том, что этиловый спирт, смешанный качественной водой уничтожает все качественные свойства любой воды.

6. Ну и главное - это надписи на упаковке наркотического алкогольного яда «Shake»:

Описание товара

Клюквенный и апельсиновый соки, персиковый ликер и водка – вкус настоящего секса на пляже. И кто знает, говорим мы о страстной сексуальной фантазии или о любимом коктейле миллионов. Открой бутылочку Shake Sex on the Beach и отправляйся на поиски веселья, которое заставит твой пульс и дыхание участиться.

Состав

Вода, сахар, спирт этиловый ректификованный «Люкс», сок концентрированный мультифрукт, диоксид углерода, регуляторы кислотности: лимонная кислота, цитрат натрия, экстракт папайи, натуральная ароматическая основа "Масло апельсина" (натуральное ароматическое вещество, стабилизатор гуммиарабик, эмульгатор глицериновый эфир древесной смолы, регулятор кислотности молочная кислота), консервант бензоат натрия, краситель желтый "Солнечный закат".

что же мы видим: алкогольный производитель использует названия пищевых продуктов - апельсиновый, персочный, мультифрукт, папайя, ароматическое вещество, молочное... и даже солнце и секс на пляже, чтобы замаскировать наркотический яд алкоголь. Именно так действуют наглые алкогольные барыги, потому что знают, как создаются манипуляции над мозгами людей.

Может у производителей алкогольного яда «Shake» и будет «секс на пляже» где-то на Бали или Мальдивах, но у большинства потребителей будет прямая дорога к болезням всех внутренних органов и преждевременной смерти.

Живи трезво!

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.