2.11.2022

Екскурсія до пивкомбінату Десна | Алкогольне шахрайство


Нещодавно представники ГО Тверезий Чернігів прийняли участь у екскурсії на пивкомбінат Десна. На наше запитання до співробітника пивкомбінату "Десна": "Якщо пиво такий унікальний "напій", то чому на пивкомбінаті Десна його вживання суворо заборонено?" - відповідь не була отримана!



Найбільші виробники пива в Україні - САН ІнБев Україна - продовжують займатись алкогольним шахрайством, називаючи своє пиво "екологічним", "напоєм" та "харчовим продуктом", який потрібно "вживати відповідально"... хоча насправді до складу пива входить наркотичная отрута - етиловий спирт, тобто отрута ні за яких обставин не може бути "екологічною", "напоєм" та "харчовим продуктом". Anheuser-Busch InBev - звичайні міжнародні алкогольні софісти, що дурять населення України та мають на цьому шалені прибутки.

******

Чернігівський пивний комбінат Десна - приватне (закрите) акціонерне товариство; підприємство харчової промисловості в Україні, зайняте у пивоварній галузі, розташоване на території Новозаводського району Чернігова. Є безбалансною філією одного з найбільших виробників пива України САН ІнБев Україна.

Чернігівський пивний комбінат Десна було засновано у 1976 р. з використанням чеських технологій. Підприємство стало основним виробничим підрозділом Чернігівського виробничого об'єднання пивопромисловості Держагропрому СРСР, продукція якого продавалася на території Чернігівщини та транспортувалася до сусідніх Київської, Сумської та Брянської областей.

З початком приватизації держвласності підприємство було спочатку орендовано, та потім приватизовано трудовим колективом. Починаючи з 1990-х років. пивкомбінат почав співпрацювати з бельгійською пивоварною корпорацією Interbrew, яка шляхом викупу акцій, зокрема під час додаткових емісій, поступово збільшуючи свою частку власності серед активів підприємства. Вже 1996 р. дочірня по відношенню до Interbrew нідерландська компанія Interbrew Holding B. V. сконцентрувала у руках контрольний пакет акцій пивкомбінату Десна. Безпосередня реалізація прав володіння пивкомбінатом здійснюється через дочірнє підприємство САН ІнБев Україна, яке після низки злиття та поглинання увійшло до структури Anheuser-Busch InBev, найбільшого виробника пива у світі.

У 2006 р. було проведено реорганізацію компанії САН ІнБев Україна у відкрите акціонерне товариство, на баланс якого було передано активи пивоварень, якими вона володіла (пивкомбінат Десна, а також заводи Рогань та Бурштин). На сьогоднішній день пивний комбінат – безбалансова філія САН ІнБев Україна.
*****
Ну то як, чи можливо взагалі вживаті алкогольну наркотичну отруту "відповідально"? Звісно це абсурд!













































Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.