5.26.2022

Мер Чернігова вважає що заборону на продаж алкоголю необхідно скасувати - Абсурд

 

Виробники алкогольної отрути дуже хитрі та підступні персонажі:
Чернігівський пивний комбінат Десна - приватне (закрите) акціонерне товариство; підприємство харчової промисловості в Україні, зайняте у пивоварній галузі, розташоване на території Новозаводського району Чернігова. Є безбалансною філією одного з найбільших виробників пива України САН ІнБев Україна.
Найбільші виробники пива в Україні - САН ІнБев Україна - продовжують займатись алкогольним шахрайством… Anheuser-Busch InBev - звичайні міжнародні алкогольні софісти, що дурять населення України та мають на цьому шалені прибутки…

Саме тому алкогольний лобіст - мер Чернігова Атрошенко - вимушений вигадувати брехню про шкоду від заборони на продаж алкоголю в Чернігові та області:
Мер міста вважає, що рішення про заборону продажу алкоголю необхідно скасувати.
"Будь-яка 100% заборона нелогічна і має рівно зворотні від цільових наслідки, хто б не давав подібні необдумані команди. Треба подивитися на історичний досвід інших міст і країн і негайно скасувати це рішення. Заборона призводить до абсолютно зворотного результату: знижує податкове надходження від акциза, створює серйозні проблеми для бізнесу, стимулює нелегальне виробництво алкоголю. Один з найнегативніших наслідків – люди п'ють антисептики та інші рідини, внаслідок чого потрапляють до лікарні зі страшними отруєннями", - пояснив Атрошенко
Будь-яка 100%-а заборона нелогічна??? 100% заборона алкоголю за кермом теж нелогічна? тоді давайте знімайте заборону на алкоголь за кермом!