7.11.2022

Нікотинова наркоманія IQOS - Хитрощі нікотинової реклами


Якщо ви зайдете на сайт виробників IQOS в Україні, то там ви не знайдете пристроїв IQOS, розфарбованих під національний прапор України. 

Але на рекламних банерах компанії IQOS пристрої, розфарбовані під прапор України.

На банерах вони навідь натякают на колір, що є на державному прапорі: «ми любимо жовті».


Для просування наркотичної отрути - нікотину, рекламні фахівці вдаються до хитрощів, які споживачами навідь не помічаються. До супермаркитів ходять діти та їх батьки. Агресивна реклама наркотичних пристроїв IQOS спрямована у першу чергу на дітей і підлітків, які в Україні від такої реклами не захищені, тому нікотинова наркоманія в Україні й надалі буде зростати з кожним роком.


Виробники цигарок дуже хитрі та підступні потвори. Виробництво систем нагрівання тютюну (по типу IQOS) це також нікотинова наркоманія, а продаж цих виробів приносить більше прибутку, ніж звичайне виробництво цигарок. Тобто проблема нікотинової наркоманії не буде вирішена раз і назавжди, а вона лише тільки зростає.

Якщо цигарки раніше продавали в основному лише в продуктових магазинах та супермаркетах, то з виникненням IQOS нікотин продається де завгодно і це величезне досягнення наркотичної тютюнової індустрії. Саме для цього ними був вигаданий IQOS.

Живи тверезо!