7.12.2019

Пиво не є квасом, а квас не є пивом

на двох мовах/на двух языках


Досить часто можна зустріти повсюдно цю суперечливу картинку. Всередині наливайки навіть кран пива та квасу суміщені. Це не народилося на порожньому місці, у цього винаходу є автор і хто ж це є? Вірно - це алкогольні компанії виробники.

Саме так формується алкогольнне протиріччя у мізках населення! Пиво не дорівнює квасу, а квас не дорівнює пиву. Той, хто підсаджений на алкоголь, не помічає цю різницю. Печаль!

______

Довольно часто можно встретить повсеместно эту противоречивую картинку. Внутри наливайки даже кран пива и кваса совмещены. Это не родилось на пустом месте, у этого изобретения есть автор и кто же? Правильно - алкогольные компании производители. Именно так формируется алкогольное противоречие в мозгах населения! Пиво не равно квасу, а квас не равен пиву. Тот, кто подсажен на алкоголь, не замечает эту разницу. Печаль!


____________
Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.