9.17.2019

Що таке тверезість і тверезий...

на двох мовах/на двух языках


Я ПОСТІЙНО ТВЕРЕЗИЙ ЛИШЕ ТОМУ ЩО В МОЄМУ МОЗКУ ОТРУТА ІМЕНОВАНА ОТРУТОЮ, А НЕ ЇЖЕЮ АБО ПРОДУКТОМ ХАРЧУВАННЯ!

Понятійна визначеність - це не стан, а смислова сутність, тобто те, що збережено фізично в мозку і не змінюється в залежності від зовнішніх факторів. Понятійна визначеність того, що стрибок з 20 поверху = смерть не вимагає доказів.

У соціумі прийнято вважати, що кожна людина може бути і в тверезому, і в НЕ тверезому стані, що є нісенітниця насправді. Якщо людина твереза, то вона і перебуває завжди тільки в тверезому стані.

Тобто якщо людина періодично вживає алкоголь або тютюн, то тверезим він не може вважатися і називати себе таким. Тобто алкоголік - це завжди НЕ тверезий, навіть якщо він не під кайфом! Лікар, водій, вчитель ... тимчасово не під алкогольним кайфом - це алкоголік, а не тверезник!

Слово тверезий - можливо застосувати виключно по відношенню до абсолютних тверезників, у яких в мозку засвоєно правильне понятійне іменування отруйних речовин.

Парадокси мислення – це основа тютюнової та алкогольної залежності, тобто причина - парадоксальні протиріччя, вбудовані у мозок людини, а не емоціональні стани або фізична залежність людини.

russian:



Я ПОСТОЯННО ТРЕЗВ ПОТОМУ ЧТО В МОЁМ МОЗГУ НАРКОТИЧЕСКИЕ ЯДЫ (АЛКОГОЛЬ, ТАБАК. КОКАИН. ГЕРОИН...) ИМЕНОВАНЫ ЯДАМИ, А НЕ ПИЩЕЙ, ПРОДУКТОМ ПИТАНИЯ ИЛИ ЕДОЙ!

Понятийная определённость - это не состояние, а смысловая сущность, т.е то, что сохранено физически в мозгу и не изменяется в зависимости от внешних факторов. Понятийная определённость того, что прыжок с 20 этажа=смерть не требует доказательств.

В социуме принято считать, что каждый человек может быть и в трезвом, и в не трезвом состоянии, что есть чушь на самом деле. Если человек трезвый, то он и пребывает всегда только в трезвом состоянии. 

Т.е если человек периодически употребляет алкоголь или табак, то трезвым он не может считаться и называть себя таким. Т.е алкоголик - это всегда не трезвый, даже если он не под кайфом! Врач, водитель, учитель... временно не под алкогольным кайфом - это алкоголик, а не трезвенник!
Слово трезвый - применимо исключительно по отношению к абсолютным трезвенникам, у которых в мозгу усвоено правильное понятийное именование отравляющих веществ.

Парадоксы мышления - основа табачной и алкогольной зависимости, в их основе лежит именно парадоксальность мышления, а не эмоциональные расстройства или физиологические влечения человека.

Хворіє не алкоголік, а текст в його голові..


____________

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.