3.24.2020

Знайди алкогольну маніпуляцию Карантин 2020

на двох мовах/на двух языках


Алкогольні компанії завжди працюють планомірно та непомітно для оточуючих.
Не потрібно думати про те, що хтось там ненавмисно робить помилки в текстах в громадських місцях. Політика просування алкогольної отрути в шлунки українських громадян добре продумана алкогольними баригами і особливо пивними!

Пивні бариги особливо вдало маскуються під благодійників в різних соціальних акціях - це їх головна, обрана ними стратегія.
Ось яскравий приклад їх діяльності в Чернігові:
Пиво ставлять в один ряд зі звичайною водою та называють "напоєм".
Це дуже хитра маніпуляція, тому що пиво - це не вода, це отруєна етиловим спиртом суміш - тобто наркотична отрута, яка не є продуктом харчування - їжею!
Абсолютно всі супермаркети в Україні є  росповсюджувачами алкогольної отрути!

russian:


Алкогольные компании всегда работают планомерно и незаметно для окружающих.
Не нужно думать о том, что кто-то неумышленные делает ошибки в текстах расположенных в местах общественного пользования. Политика продвижения алкогольной отравы в желудки украинских граждан хорошо продумана алкогольными барыгами и в особенности пивными!
Пивные барыги особенно удачно маскируются под благодетелей в различных социальных акциях – это их основная, выбранная ими стратегия.

Вот яркий пример их деятельности в Чернигове:
Пиво ставится в один ряд с обычной водой и называют "напитком".
Это хитрейшая манипуляция, потому как пиво – это не вода, это отравленная этиловым спиртом смесь – т.е наркотический яд, которая не является продуктом питания пищей!
Абсолютно все супермаркеты в Украине являются распространителями алкогольной отравы!

___________

Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.