7.12.2021

Продовжують поділяти на алкоголь і наркотики Соціологічне опитування


В Україні продовжують поділяти отруту на алкоголь і наркотики, і це робиться навмисно, щоб заплутати розум людей. Послуги позбавлення від алкоголізму надають лікарі наркологи, а не дієтологи, але цей факт залишається майже непоміченний. Отже, алкоголь - це наркотична отрута, тому поділяти отруту на алкоголь і наркотики - це софістична маніпуляція, яка вигадана виробниками алкоголю.

**********

"Серед головных причин домашнього насильства 79% українців назвали вживання алкоголю, 68% - вживання наркотичних засобів, 44% - фінансові проблеми, 42% - мовчання постраждалих від насильства в побуті, 38% - психологічну залежність від кривдника, 31% - фінансову залежність від кривдника , 30% - можливість уникнути покарання, 28% - стрес на роботі, 24% - звичність до подібного явища, 3% - інші причини. 4% респондентів не визначилися з відповіддю.


Соціологічне опитування проводилося на всій території України (за винятком тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей, а також Кримського півострова). Методом опитування "face-to-face" по структурованої інтерактивної анкеті було опитано 2400 респондентів у віці від 18 років і старше. Статистична похибка не перевищує 2,05%." - про це свідчать дані соціологічного опитування, проведеного Українським інститутом майбутнього (UIF) спільно з Нью Імідж Груп в період з 18 по 28 червня.


нагадуємо:

Правові та організаційні засади державної політики у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, порядок державного контролю, повноваження органів виконавчої влади, права та обов’язки фізичних та юридичних осіб у сфері обігу підконтрольних речовин визначені Законом України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори». Цей закон ґрунтується на положеннях міжнародних договорів, згоду на обов’язковість яких надала Верховна Рада України, а саме:
-   Єдина Конвенція ООН про наркотичні засоби 1961 року,
-   Конвенція ООН про психотропні речовини 1971 року та
- Конвенція ООН про боротьбу проти незаконного обігу наркотичних засобів і психотропних речовин 1988 року.

Згадані Конвенції не визначають алкоголь і нікотин як отруйні наркотичні засоби, психотропні речовини або прекурсори.

Виглядає як "релігійна догма" алкогольно-тютюнового геноциду - "так повинно бути, бо хтось там так вирішів за нас, тому - виконуй, крапка". Дуже зручна "відмазка" на всі можливі логічні запитання, саме тому відповідно до цього, алкоголь і нікотин не включено до Переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 06.05.2000 № 770 «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів»...

але питання, на момент прийняття Конвенції ООН про психотропні речовини 1971 року за нормами 1972 року часів СРСР у державних стандартах УРСР на підставі ГОСТ 18300-72 існувало визначення алкоголю(етиловому спирту), як сильнодіючого наркотика що призводить до збудження, а від певної дози до загибелі людини...

Алкоголь та тютюну в Україні віднесені до харчових продуктів, згідно Закону України  № 481/95-ВР « Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів»  - цигарки та алкоголь - це харчі, тобто їжа! Абсурд! 
«Демократия — это признак предельного упадка справедливого государства» (Платон)



******************

В Украине продолжают разделять яд на алкоголь и наркотики, и это делается специально, чтобы запутать умы людей. Услуги избавления от алкоголизма оказывают врачи наркологи, а не диетологи, но этот факт остается почти незамеченным. Итак, алкоголь - это наркотический яд, поэтому разделять яд на алкоголь и наркотики - это софистическая манипуляция (уловка), она специально придуманна производителями алкоголя.


Среди основных причин домашнего насилия 79% украинцев назвали употребление алкоголя, 68% - употребление наркотических средств, 44% - финансовые проблемы, 42% - молчание пострадавших от насилия в быту, 38% - психологическую зависимость от обидчика, 31% - финансовую зависимость от обидчика, 30% - возможность избежать наказания, 28% - стресс на работе, 24% - привычность к подобному явлению, 3% - другие причины. 4% респондентов затруднились с ответом.


Социологический опрос проводился на всей территории Украины (за исключением временно оккупированных районов Донецкой и Луганской областей, а также Крымского полуострова). Методом опроса "face-to-face" по структурированной интерактивной анкете было опрошено 2400 респондентов в возрасте от 18 лет и старше. Статистическая погрешность не превышает 2,05%.

Об этом свидетельствуют данные социологического опроса, проведенного Украинским институтом будущего (UIF) совместно с Нью Имидж Групп в период с 18 по 28 июня.


Підписуйтесь на новини сайту #ТверезийЧернігів та на наші канали у соцмережах, щоб завжди бути проінформованим з важливих алкогольно-тютюнових питань та подій, які відбуваються в Україні та світі.