9.19.2023

Яскравий приклад алкогольного мислення з Німеччини

 

Ось яскравий приклад алкогольного мыслення з Німеччини

з Німеччини дуже активний блогер, продає свої онлайн курси в мережі, заробив вже понад 1 000 000 євро... красиво розповідає, але ось у чому проблема.

Анчу рік не вживав алкоголь заради експерименту. За цей рік він виніс дуже багато позитивного досвіду тверезого життя: секс став кращим, яскравішим та інтенсивнішим, з його слів, життя стало більш усвідомленим, мислення стало ясним, економія грошей та інше... Фантазії Anchu Kögl було надруковано у відомому журналі Штерн у Німеччині, а також опубліковано у фейсбук. Stern («зірка») — ілюстрований журнал в Німеччині. Заснований 1948 року. Поточний тираж становить близько одного мільйона примірників. Він усе виклав у 10 пунктах свого тверезого досвіду та навiдь записав вiдео.

Але підсумок цієї історії такий:
Anchu Kögl знову почав бухати, оскільки, з його слів, алкоголь стимулює його креативну творчість, а також алкоголь - з його слів - це смачна їжа, якою потрібно насолоджуватися в розумних межах.

У Німеччині, та й узагалі в усій Європі, мало хто достеменно знає про реальні причини алкоголізму та тютюнопаління. Населення Європи тримають у необізнаності.

Парадокси мислення - основа тютюнової та алкогольної залежності, в основі їх лежить саме парадоксальність мислення, а не емоційні розлади чи фізіологічні потяги людини.
Так званий "когнітивний дефіцит" у нікотинової та алкогольної наркоманії є проявом парадоксальної логіки залежного!

Щоб припинити алкоголізм і тютюнопаління не потрібна сила волі, потрібні знання про основну причину залежності та про те, як це подолати!

У своєму відео Anchu Kögl робить важливий висновок, що алкоголь - це наркотик. Але тим не менш, він знову на нього підсів. Така доля кожного необiзнаного алкогольного наркомана.



Ввiмкни субтитри

Показово, що Anchu Kögl розповідає про величезну кількість залежних і смертність від алкогольної наркотичної отрути в Німеччині, але водночас називає алкоголь харчуванням, тобто їжею. ... У наявності факт парадоксального мислення, коли мозок залежного вважає етиловий спирт (алкоголь) наркотичною отрутою і продуктом харчування одночасно, але сам залежний цього не бачить. У мозок залежного завантажено протиріччя, яке він з певних причин цього не бачить!
Порушено всі закони Логіки!